foto

William Beck

  • nar. Ynys Puffin, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Agent
Trpká úroda
2013 Podezření pana Whichera: Vražda v Andělské uličce (TV film)
2011 Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (TV film)
2008 Agent, The
Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film)
2007 Góóól! II
Northangerské opatství (TV film)
2006 The Truth
2005 The Somme (TV film)
2004 Fallen (TV film)
2003 Second Generation (TV film)
Suspicion (TV film)
Tekoucí písek
2001 Cikánka
2000 Podfu(c)k

TV seriály

2014 Smrt v ráji (TV seriál)
The Early Bird (S03E06)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle fresky (S16E02)
2013 Whitechapel (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2006 Johnny and the Bomb (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Vital Signs (TV seriál)
2004 Vraždy v muzeu (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
Serious and Organised (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kim Philby: His Most Intimate Betrayal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky