foto

Scott Brady

  • nar. 13.9.1924
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 16.4.1985 (60 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Gremlins
1983 Dívka k pronajmutí (TV film)
1981 American Dream (TV film)
Divné chování
1980 Power (TV film)
1979 The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
Women in White (TV film)
Čínský syndrom
1978 Suddenly, Love (TV film)
To Kill a Cop (TV film)
When Every Day Was the Fourth of July (TV film)
1976 Law and Order (TV film)
1975 Masakr v Kansas City (TV film)
1974 Roll, Freddy, Roll! (TV film)
1973 Bonnie's Kids
Night Strangler, The (TV film)
Wicked, Wicked
1972 Leo Chronicles, The
Loners, The
1971 $
Doctors' Wives
1970 Five Bloody Graves
Hell's Bloody Devils
Ti, kteří chcípnou v sedle
1969 Cycle Savages, The
D.A.: Murder One (TV film)
Ice House, The
Mighty Gorga, The
Nightmare in Wax
Satan's Sadists
Zajati vesmírem
1968 Arizona Bushwhackers
The Road Hustlers
They Ran for Their Lives
1967 Fort Utah
Journey to the Center of Time
Red Tomahawk
1966 Castle of Evil
Destination Inner Space
1965 Black Spurs
John Goldfarb, Please Come Home!
1964 Stage to Thunder Rock
1963 Operation Bikini
1959 Battle Flame
1958 Ambush at Cimarron Pass
Blood Arrow
1957 The Restless Breed
The Storm Rider
1956 Mohawk
Terror at Midnight
The Maverick Queen
1955 Pánové se žení s brunetkami
The Vanishing American
1954 Johnny Guitar
Mannequins für Rio
The Law vs. Billy the Kid
1953 A Perilous Journey
El Alaméin
Three Steps to the Gallows
1952 Bloodhounds of Broadway
Bronco Buster
Montana Belle
Untamed Frontier
Yankee Buccaneer
1951 The Model and the Marriage Broker
1950 I Was a Shoplifter
Kansas Raiders
Undercover Girl
1949 Port of New York
The Gal Who Took the West
Undertow
1948 Canon City
Counterfeiters, The
He Walked by Night
In This Corner

TV seriály

1983 Vichry války (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
Wheels (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Dirty Sally (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Sierra (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Summer Fun (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Adventure Showcase (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace