foto

Edward Andrews

  • nar. 9.10.1914
    Griffin, Georgia, USA
  • zem. 8.3.1985 (70 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Gremlins
Sixteen Candles
1979 Undercover with the KKK (TV film)
1978 Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
Seniors, The
1977 Don't Push, I'll Charge When I'm Ready (TV film)
1976 Bell, Book and Candle (TV film)
How to Break Up a Happy Divorce (TV film)
1974 Photographer, The
The Whiz Kid and the Mystery at Riverton (TV film)
1973 Alvin the Magnificent (TV film)
Charley and the Angel
Wilbur and Orville: The First to Fly
1972 Man Who Came to Dinner, The (TV film)
Nebožtíci přejí lásce
Now You See Him, Now You Don't
1971 Eddie (TV film)
How to Frame a Figg
Inside O.U.T. (TV film)
Million Dollar Duck, The
Travis Logan, D.A. (TV film)
1970 Intruders, The (TV film)
Kowboys, The (TV film)
Tora! Tora! Tora!
1969 Elvis: Trable s děvčaty
The Over-the-Hill Gang (TV film)
1968 Young Loner, The (TV film)
1967 Mystery of the Chinese Junk, The
1966 Birds Do It
Loď se skleněným dnem
Smrt obchodního cestujícího (TV film)
1965 Fluffy
1964 A Tiger Walks
Dobrý soused Sam
Kisses for My President
Send Me No Flowers
The Brass Bottle
Youngblood Hawke
1963 Flubberův potomek
Nadšením bez sebe
The Man from Galveston
1962 40 Pounds of Trouble
Poor Mr. Campbell (TV film)
Rada a souhlas
1961 Love in a Goldfish Bowl
Roztržitý profesor
The Young Savages
Young Doctors, The
1960 Elmer Gantry
O'Conner's Ocean (TV film)
1959 Night of the Quarter Moon
1958 The Fiend who Walked the West
1957 Hot Summer Night
Tattered Dress, The
Trooper Hook
1956 Přesvedčení
Tea and Sympathy
Tension at Table Rock
The Unguarded Moment
These Wilder Years
Three Brave Men
Tím hůř, když padnou
1955 Phenix City Story, The
1937 Rushin' Ballet

TV seriály

1979 Supertrain (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Monster Squad (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Barbary Coast (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Starlost (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Don Rickles Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Blondie (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Broadside (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
You Drive (S05E14)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Margie (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Third From the Sun (S01E14)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Decision (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Justice (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Hands of Murder (TV seriál)
Mama (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace