foto

Don McDougall

  • nar. 1917
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Rin-Tin-Tin: Hero of the West
1980 Poznání na Planetě opic (TV film)
Zapomenuté město na Planetě opic (TV film)
1979 Spider-Man: The Dragon's Challenge (TV film)
1976 Riding with Death (TV film)
1975 Missing Are Deadly, The (TV film)
1974 Mark of Zorro, The (TV film)
1972 Heist, The (TV film)
1970 The Aquarians (TV film)
1968 Escape to Mindanao (TV film)
1956 Hot Cars

TV seriály

1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Nashville 99 (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Zeman z Gothosu (S01E18)
1966 Daktari (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Stagecoach West (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Buffalo Bill Jr (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Cowboy G-Men (TV seriál)
1951 The Range Rider (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace