foto

Michael Suby

  • nar. 17.5.1981 (39 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Hra na vraha
Zkratka ke smrti
2008 Robot Chicken: Star Wars Episode II (TV film)
2007 Na domácí půdě
Robot Chicken: Star Wars (TV film)
2006 Osudový dotek 2
2005 Handshake
Tamara
Zodiak
2004 Osudový dotek
2003 Streets of Legend

TV seriály

2020 Odkaz (TV seriál)
Facing Darkness is Kinda My Thing (S02E16)
Life Was So Much Easier When I Only Cared About Myself (S02E15)
There's a Place Where the Lost Things Go (S02E14)
další epizody (8)
2019 Prolhané krásky: Perfekcionistky (TV seriál)
Enter the Professor (E10)
Lie Together, Die Together (E09)
Hook, Line And Booker (E08)
další epizody (10)
Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Where Have All The Cowboys Gone (S01E04)
Tearin' Up My Heart (S01E03)
Pilot (S01E01)
God Friended Me (TV seriál)
High Anxiety (S02E10)
Prophet & Loss (S02E09)
The Last Grenelle (S02E08)
další epizody (5)
Odkaz (TV seriál)
This Christmas Was Surprisingly Violent (S02E08)
It Will All Be Painfully Clear Soon Enough (S02E07)
That's Nothing I Had to Remember (S02E06)
další epizody (14)
2018 American Woman (TV seriál)
The Party (E03)
Changes and the New Normal (E02)
Liberation (E01)
God Friended Me (TV seriál)
Unfriended (S01E05)
Error Code 1.61 (S01E04)
The Good Samaritan (S01E02)
další epizody (4)
Odkaz (TV seriál)
Death Keeps Knocking On My Door (S01E07)
Mombie Dearest (S01E06)
Malivore (S01E05)
další epizody (7)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
The Good, the Bad and the Crazy (S02E10)
Full Mental Jacket (S02E09)
Look Who's Stalking (S02E08)
další epizody (9)
2017 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Upíří deníky (TV seriál)
It's Been a Hell of a Ride (S08E14)
2016 Containment (TV seriál)
Path to Paradise (E13)
Yes Is the Only Living Thing (E12)
Nothing Gold Can Stay (E11)
další epizody (13)
Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
The Wrath of Kahn (S07E09)
Exes and OMGs (S07E08)
další epizody (8)
Upíří deníky (TV seriál)
Things We Lost in the Fire (S07E11)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Game Over, Charles (S06E10)
Last Dance (S06E09)
FrAmed (S06E08)
další epizody (9)
Upíří deníky (TV seriál)
Day One of Twenty-Two Thousand, Give or Take (S07E01)
Because (S06E19)
A Bird in a Gilded Cage (S06E17)
další epizody (4)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
How the 'A' Stole Christmas (S05E13)
Miss Me x100 (S05E05)
Volný pád (S04E20)
další epizody (9)
Upíří deníky (TV seriál)
The World Has Turned and Left Me Here (S06E05)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Hrob nového světa (S04E13)
Teď mě vidíš, teď už ne (S04E12)
Bring Down the Hoe (S04E11)
další epizody (24)
Upíří deníky (TV seriál)
Graduation (S04E23)
The Originals (S04E20)
American Gothic (S04E18)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Temná jízda (S03E13)
Vražedkyně (S03E12)
Vyděšená mladá žena (S03E11)
Make It or Break It (TV seriál)
United Stakes (S03E08)
Truth Be Told (S03E07)
Listen to the Universe (S03E06)
další epizody (8)
Upíří deníky (TV seriál)
The Five (S04E04)
1912 (S03E16)
2011 Make It or Break It (TV seriál)
Worlds Apart (S02E20)
What Lies Beneath (S02E19)
Dog Eat Dog (S02E18)
další epizody (10)
Upíří deníky (TV seriál)
The Birthday (S03E01)
As I Lay Dying (S02E22)
The Sun Also Rises (S02E21)
další epizody (12)
2010 Make It or Break It (TV seriál)
At the Edge of the Worlds (S02E10)
If Only... (S02E09)
Rock Bottom (S02E08)
další epizody (20)
Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Katerina (S02E09)
další epizody (23)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
All That Glitters (S01E10)
Where's Kaylie? (S01E09)
All's Fair in Love, War and Gymnastics (S01E08)
další epizody (10)
Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
History Repeating (S01E09)
162 Candles (S01E08)
další epizody (5)
Kyle XY (TV seriál)
Bringing Down the House (S03E10)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E09)
The Tell-Tale Heart (S03E08)
další epizody (10)
Robot Chicken (TV seriál)
Especially the Animal Keith Crofford (S04E19)
Please Do Not Notify Our Contractors (S04E18)
Cannot Be Erased, So Sorry (S04E17)
další epizody (14)
2008 Kyle XY (TV seriál)
I've Had the Time of My Life (S02E23)
Hello... (S02E22)
Grey Matters (S02E21)
další epizody (10)
2007 Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Lockdown (S02E12)
Hands on a Hybrid (S02E11)
další epizody (13)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
Memory Serves (S01E08)
další epizody (10)
Robot Chicken (TV seriál)
Book of Corrine (S02E21)
Lust for Puppets (S02E19)
Veggies for Sloth (S02E14)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
Joint Point (S01E14)
Badunkadunk (S01E10)
S&M Present (S01E09)
další epizody (6)

Dokumentární

2018 The Weight of Success
2003 Ten pravý Cancun

TV pořady

2009 Kourtney a Khloe dobývají Miami (TV pořad)
2007 Držte krok s Kardashians (TV pořad)
2004 Heidi klum: svět modelingu (TV pořad)
2003 Zlatý holky (TV pořad)