Reklama

Reklama

Heidi Klum: Svět modelingu

(pořad)
  • Česko Amerika hledá návrháře (více)
Reality-TV / Soutěžní
USA, 2004, 60 min

Scénář:

Eli Holzman

Hudba:

Michael Suby

Účinkují:

Heidi Klum, Ivanka Trump, Maria Kanellis, Christian Siriano, Sarah Jessica Parker, Iman, Allison McAtee, Lindsay Lohan, Erin Wasson, Hilary Duff (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Veleúspěšná soutěžní reality show Amerika hledá návrháře se stala absolutním fenoménem nejen na televizní obrazovce, ale i na módní scéně. Už několik let okouzluje diváky z celého světa, a dokonce se stala odrazovým můstkem pro kariéru několika úspěšných návrhářů. V každé řadě se setkáváme s novými soutěžícími, kteří jsou více než připraveni realizovat své sny o vlastním byznyse. Každý z nich dostává jedinečnou příležitost získat tak vysokou výhru, že jim zaručeně změní život. Jenže nejdříve musí překonat těžké překážky a splnit náročné úkoly. Sledujte, jak se z inspirace stává tvrdá dřina, a zjistěte, jestli se nakonec opravdu tato dřina vyplatí. Plody práce nových nadějných návrhářů nemilosrdně hodnotí profesionální experti z módního světa. Budou se jim líbit? Vyvolají nadšení? Anebo zhnusení? To jsou nervy, kdo to má vydržet?! Nenechte si ujít ikonickou show milovanou miliony diváků ze všech koutů světa, kterou moderuje nejprve topmodelka Heidi Klum a později stejně půvabná a úspěšná Karlie Kloss. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála reality show, na kterou se ráda koukám, protože její protagonisté dělají něco, co průměrný člověk neumí (nejsou jenom zavření do vily); konkrétně já třeba nedokážu ani přišít knoflík, ale tihle šílenci vykouzlí večerní róbu za den. Soutěž má skvělý systém, který se nemění, což mi vyhovuje, protože vím, co čekat a protože to funguje. Heidi mě nebere, ale ona tam ani zas tolik nedělá (říct: "One of you will be the winner and one of you will be out.", bych dokázala taky) a Tim je skvělý, takže to bohatě stačí. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mě nalákaly ty modelky (vč. Heidi), když 1. série u nás kdysi vyšla v pošetkách. Móda mě zas tak nezajímá, ale musel jsem uznat, že návrháři byli určitě manuálně zruční (ta, co neuměla šít, vypadla hned). Viděl jsem, že jsou nesporně i talentovaní a neměl jsem žádný problém s pořadím, jak vypadávali až ke stupni vítězů. Což se vlastně týkalo i souběžné soutěže modelek. Pořad nabídl i vhled do módní branže a že je to dřina a musíte myslet i na to, jak přitáhnout a udržet si zákazníky (v podnikání trivialita, ale s umělečtějšími obory se to většinou nespojuje). Překvapivě bylo soupeření dost vyhrocené. Naštěstí ale ne mezi nepřekvapivou cca polovinou návrhářů, kteří byli... no ano, teplí. // 74% (pouze za 1. sérii, na ostatní se nechystám, vždyť je jich už 19!) ()

Reklama

Brygmi 

všechny recenze uživatele

Je to hravé, rychlé, kruté a strašně zábavné. Soutěž módních návrhářů a ve druhém plánu soutěž modelek, což se protne ve chvíli, kdy na podium vystoupí Austin Scarlett v pošťácké uniformě, protože jeho kolegovi nepřišla modelka. Oblíbenost sérií a oblíbenost uchazečů: třetí (Laura Bennett, Jeffrey Sebella), čtvrtá (Christian Siriano! Nejen že byl fierce, ale taky bych od něj nosila takřka cokoliv), desátá (Dmitry), první (Austin Scarlett), osmá (Mondo Guerra), druhá (Daniel Vosovic, Nick Verreos), sedmá (Seth Aaron), pátá (Leanne Marshall, Kenley Collins), devátá (Victor Luna, Joshua McKinley), šestá (jakž takž Irina). Zatím spokojenost, ale kam zmizelo reunion? --- Project Runway All Stars vynikající, i na Joannu Coles se dalo zvyknout.; Project Runway Korea nuda, Project Runway Canada má děsivou Iman, Project Runway Australia úžasný a dokonalý. Jedenáctá série zatím na pokrčení ramen. Uvidíme. ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavá reality show s Heidi Klum ve vitríně. Hned v první sérií mě pobavila hláška jednoho z protagonistů "Proč se chováš jako mrcha, tohle není Trosečník". Uvidíte zde soustu exotických umělců, kteří se nevkusně oblékají, mají příšerný přízvuk a tvoří šaty, které byste si nikdy neoblékli. Je to absurdní, ale bavil jsem se nad chováním i tvorbou návrhářů, kteří vytvoří cokoliv, jen aby na sebe upozornili. ()

quiquiqui 

všechny recenze uživatele

Project Runway je něco jako America's Next Top Model, akorát s návrháři. Absolutně nechápu logiku českého překladu názvu. Heidi Klum by se mohla trošku procvičit ve výslovnosti a Tim Gun zapracovat na slovní zásobě - pořád se opakuje (Make It Work, Carry on). Na druhou stranu, to jsou také faktory, které udělaly tuto show jedinečnou a zapamatovatelnou. Hodně mě baví, když jako úkol dostanou pracovat s neobvyklými materiály, jako například noviny, a nebo když navrhují pro celebrity. Pak také musím pochválit porotu, a to i Heidi, že se nebojí říct své názory naplno, na úkor toho, že by se mohli znelíbit. 75% ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama