foto

Jay Gruska

  • nar. 23.4.1953 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Válečné příběhy (TV film)
2001 Landfall
1999 Drsný chlapi (TV film)
1998 Waiting for Woody
1995 Trapped in Space (TV film)
1994 Time to Heal, A (TV film)
Za pět minut dvanáct: Svatba v Las Vegas (TV film)
1993 Dying to Remember (TV film)
Without Warning: Terror in the Towers (TV film)
1992 Konečné zúčtování (TV film)
Prachy
1991 Dítě nevěsty (TV film)
Dítě ďábla, dítě boží (TV film)
Poslední trumf (TV film)
1990 Nejstarší družička na světě (TV film)
Nightmare on the 13th Floor (TV film)
Wheels of Terror (TV film)
1989 Zpívání
1988 Shadow Dancing
Traxx
1987 Ředitel školy
1985 There Were Times, Dear (TV film)

TV seriály

2018 Lovci duchů (TV seriál)
ScoobyNatural (S13E16)
Good Intentions (S13E14)
Various & Sundry Villains (S13E12)
2017 Lovci duchů (TV seriál)
The Scorpion and the Frog (S13E08)
Tombstone (S13E06)
The Big Empty (S13E04)
další epizody (4)
2016 Bude líp (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Alpha and Omega (S11E23)
We Happy Few (S11E22)
Don't Call Me Shurley (S11E20)
další epizody (4)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Form and Void (S11E02)
Angel Heart (S10E20)
Book of the Damned (S10E18)
další epizody (7)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Hibbing 911 (S10E08)
Ask Jeeves (S10E06)
Fan Fiction (S10E05)
další epizody (12)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Holy Terror (S09E09)
Bad Boys (S09E07)
Heaven Can't Wait (S09E06)
další epizody (11)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Citizen Fang (S08E09)
Hunteri Heroici (S08E08)
Southern Comfort (S08E06)
další epizody (12)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
How to Win Friends and Influence Monsters (S07E09)
The Mentalists (S07E07)
Shut Up, Dr. Phil (S07E05)
další epizody (10)
2010 Ghostfacers (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Schůzka se smrtí (S06E11)
Ať zatleská, kdo tomu věří (S06E09)
Rodinná záležitost (S06E07)
další epizody (12)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Není naděje (S05E10)
Báječný televizní svět (S05E08)
Děti jsou naše budoucnost (S05E06)
další epizody (12)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Pekelný Halloween (S04E07)
Návrat hraběte Drákuly (S04E05)
Proměna (S04E04)
další epizody (8)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Velmi nadpřirozené Vánoce (S03E08)
Loď duchů (S03E06)
Město hříchu (S03E04)
další epizody (10)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Smrtící nákaza (S02E09)
Obvyklí podezřelí (S02E07)
Slepá poslušnost (S02E05)
další epizody (11)
Čarodějky (TV seriál)
Kill Billie (S08E21)
Neklidné sny (S08E19)
Čáry mladé generace (S08E17)
další epizody (6)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Rooseveltova léčebna (S01E10)
Kletba (S01E08)
Druhá kůže (S01E06)
další epizody (5)
Wildfire (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Holkus pokus (S08E09)
Ztraceni ve fotografiích (S08E07)
Znovu v akci (S08E05)
další epizody (11)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Leovi se něco stalo (S07E09)
Andělé a ti druzí (S07E07)
Cesty do záhrobí (S07E05)
další epizody (12)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Chris v pasti (S06E10)
Meč ve městě (S06E08)
Mé tři čarodějky (S06E06)
další epizody (12)
2002 Taxík (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Co se má stát, stane se (S05E08)
Je to v očích (S05E06)
Zpěv sirény (S05E04)
další epizody (11)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Černý jako Cole (S04E08)
Nezapomenutelný rytíř (S04E06)
Jde o velikost (S04E05)
další epizody (12)
2000 Falcone (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Výpadek sil (S03E07)
Halloween sester Halliwellových (S03E04)
Hodina kouzel (S03E02)
další epizody (9)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Pekelnice (S02E09)
Jsou všude (S02E07)
Vždyt' ona je přece muž! (S02E05)
další epizody (13)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Sourozenecké veselí (S10E11)
Můžeš řídit mé auto, baby (S10E08)
Noc osmdesátých let (S10E06)
další epizody (13)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Pohled z budoucnosti (S01E08)
Ďábelský sňatek (S01E06)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Následující možnosti (S09E09)
Já se to učím, ty přicházíš (S09E07)
Brandon odchází (S09E05)
další epizody (11)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Santa ví (S08E14)
Skuteční přátelé (S08E12)
Takoví jsme nebyli (S08E04)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zmizení (S07E04)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Na vlastních nohou (S01E17)
1990 Against the Law (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Samurai Ad Man (S03E24)
Going Limp (S03E22)
I'm Nobody, Who Are You? (S03E20)
další epizody (7)
1989 thirtysomething (TV seriál)
Michael's Campaign (S03E10)
Pilgrims (S03E07)
New Baby (S03E04)
další epizody (11)
1988 thirtysomething (TV seriál)
In Re: The Marriage of Weston (S02E02)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Heart of the City (TV seriál)
Matlock (TV seriál)