foto

Jay Gruska

  • nar. 23.4.1953 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Válečné příběhy (TV film)
2001 Landfall
1999 Drsný chlapi (TV film)
1998 Waiting for Woody
1995 Trapped in Space (TV film)
1994 Time to Heal, A (TV film)
Za pět minut dvanáct: Svatba v Las Vegas (TV film)
1993 Dying to Remember (TV film)
Without Warning: Terror in the Towers (TV film)
1992 Konečné zúčtování (TV film)
Prachy
1991 Dítě nevěsty (TV film)
Dítě ďábla, dítě boží (TV film)
Poslední trumf (TV film)
1990 Nejstarší družička na světě (TV film)
Nightmare on the 13th Floor (TV film)
Wheels of Terror (TV film)
1989 Zpívání
1988 Shadow Dancing
Traxx
1987 Ředitel školy
1985 There Were Times, Dear (TV film)

TV seriály

2018 Lovci duchů (TV seriál)
ScoobyNatural (S13E16)
Good Intentions (S13E14)
Various & Sundry Villains (S13E12)
2017 Lovci duchů (TV seriál)
The Scorpion and the Frog (S13E08)
Tombstone (S13E06)
The Big Empty (S13E04)
další epizody (4)
2016 Bude líp (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Alpha and Omega (S11E23)
We Happy Few (S11E22)
Don't Call Me Shurley (S11E20)
další epizody (4)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Form and Void (S11E02)
Angel Heart (S10E20)
Book of the Damned (S10E18)
další epizody (7)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Hibbing 911 (S10E08)
Ask Jeeves (S10E06)
Fan Fiction (S10E05)
další epizody (12)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Holy Terror (S09E09)
Bad Boys (S09E07)
Heaven Can't Wait (S09E06)
další epizody (11)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Citizen Fang (S08E09)
Hunteri Heroici (S08E08)
Southern Comfort (S08E06)
další epizody (12)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
How to Win Friends and Influence Monsters (S07E09)
The Mentalists (S07E07)
Shut Up, Dr. Phil (S07E05)
další epizody (10)
2010 Ghostfacers (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Appointment in Samarra (S06E11)
Clap Your Hands If You Believe (S06E09)
Family Matters (S06E07)
další epizody (12)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Abandon All Hope (S05E10)
Changing Channels (S05E08)
I Believe the Children Are Our Future (S05E06)
další epizody (12)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
It's the Great Pumpkin, Sam Winchester (S04E07)
Monster Movie (S04E05)
Metamorphosis (S04E04)
další epizody (8)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
A Very Supernatural Christmas (S03E08)
Red Sky at Morning (S03E06)
Sin City (S03E04)
další epizody (10)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Croatoan (S02E09)
The Usual Suspects (S02E07)
Simon Said (S02E05)
další epizody (11)
Čarodějky (TV seriál)
Kill Billie (S08E21)
Neklidné sny (S08E19)
Čáry mladé generace (S08E17)
další epizody (6)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Asylum (S01E10)
Bugs (S01E08)
Skin (S01E06)
další epizody (5)
Wildfire (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Holkus pokus (S08E09)
Ztraceni ve fotografiích (S08E07)
Znovu v akci (S08E05)
další epizody (11)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Leovi se něco stalo (S07E09)
Andělé a ti druzí (S07E07)
Cesty do záhrobí (S07E05)
další epizody (12)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Chris v pasti (S06E10)
Meč ve městě (S06E08)
Mé tři čarodějky (S06E06)
další epizody (12)
2002 Taxík (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Co se má stát, stane se (S05E08)
Je to v očích (S05E06)
Zpěv sirény (S05E04)
další epizody (11)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Černý jako Cole (S04E08)
Nezapomenutelný rytíř (S04E06)
Jde o velikost (S04E05)
další epizody (12)
2000 Falcone (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Výpadek sil (S03E07)
Halloween sester Halliwellových (S03E04)
Hodina kouzel (S03E02)
další epizody (9)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Pekelnice (S02E09)
Jsou všude (S02E07)
Vždyt' ona je přece muž! (S02E05)
další epizody (13)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Pohled z budoucnosti (S01E08)
Ďábelský sňatek (S01E06)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Against the Law (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Heart of the City (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace