foto

Lucas Bryant

  • nar. 23.12.1978 (40 let)
    Elmira, Ontario, Kanada

Biografie

Bryant zazářil ve spoustě televizních rolí, například v “Queer as Folk”, “Odysse 5”, nebo “Dům loutek”. Bryant zazářil ve filmu “Více o vztazích svobodné matky” a v TV filmu “Dcera nevěsty”, a také hrál hlavní roli v Crazy Canucks, inspirovanými skutečným příběhem světového poháru ve sjezdu v sezónách 1974-1976. Také hrál hlavní roli ve filmu “Calvin a Frannie”, založeném na nejprodávanějším románu kanadské autorky Partrice Pearsonové nesoucím stejné jméno.

Venuje se také divadlu, přidal se ke skupině kamarádů, aby vytvořili divadelní společnost Skarsgard Players pojmenovanou na počest vysloužilého švédského herce Stellana Skarsgarda.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2019 Walk to Vegas
2016 Léto snů (TV film)
Summer Love (TV film)
Tulips for Rose
2015 Královna Kristýna
2012 Navždy spolu
2010 Perfektní plán (TV film)
2008 Dcera nevěsty (TV film)
2007 Nesnáším muzikály
2006 Calvin a Frannie (TV film)
Sunday Morning
2005 Více o vztazích svobodné matky (TV film)
2004 Crazy Canucks (TV film)

TV seriály

2019 Soukromé očko (TV seriál)
Catch Me If You Can (S03E01)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Code Yellow (S06E04)
Window of Opportunity (S06E02)
Missing Pieces (S06E01)
2018 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Pilotní díl (S01E08)
2016 Shoot the Messenger (TV seriál)
2015 Městečko Haven (TV seriál)
Navždy (S05E26)
Teď (S05E25)
Rozšíření (S05E24)
další epizody (13)
2014 Městečko Haven (TV seriál)
Vyvolená (S05E13)
Chemie (S05E12)
Rozjímání (S05E11)
další epizody (13)
2013 Cracked (TV seriál)
Old Soldiers (S01E12)
Městečko Haven (TV seriál)
Maják (S04E13)
Spi, miláčku, spi (S04E12)
Výstřel ve tmě (S04E11)
další epizody (13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvá z naší školy (S13E17)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S03E13)
Třídní sraz (S03E12)
Poslední sbohem (S03E11)
další epizody (13)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
Tichá noc (S02E13)
Hříchy našich otců (S02E12)
Svět se točí dál (S02E11)
další epizody (13)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Spirála (S01E13)
Vyplaveno na povrch (S01E12)
Zkouška Audrey Parkerové (S01E11)
další epizody (13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
I Love You (S05E10)
Anything in Common (S05E09)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
...Wherever That Dream May Lead You (S02E05)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Městečko Haven (TV seriál)
Přichází Sandman (S05E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace