foto

Jiří Hajdyla

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Život je život
2014 Pohádkář
2012 Definice lásky (TV film)
2011 Mušle (studentský film)
2009 Les mrtvých (TV film)
Protektor
2008 Bathory
2007 ...a bude hůř

TV seriály

2013 Sanitka 2 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cirkus Havel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace