Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otrava nebo jen nehoda? Na generální zkoušce soutěže Miss se jedné z krásek udělá zle a následně umírá. Sehraný tým brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) musí vyřešit vraždu dívky v prostředí plném rivality, zášti a neupřímného přátelství. Do vyšetřování se opět zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková). Karinin bratr pobyt v léčebně využívá k nabytí nových znalostí, bohužel ho ale opouští jeho kamarád Prax. (Česká televize)

(více)

Recenze (30)

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hvězda Petry Bučkové stoupá strmě vzhůru. Bravo. Linie Bratr je osvěžující a skvělá. Jsem zvědavý, jak dopadne. Bezva hudba, Born Slippy mě nachdlo a vrátilo 20 let zpět. To byla doba! ... Jako botanik mám trochu výhrady k ricinu a množství, ale to si nechám pro sebe. Tohle je stále nadprůměr toho, co se po průlomových a nedostižných Případech 1. Oddělení natočilo. Ale bohužel se to na nevhodných místech a v nevhodných situacích vysmátým Dvořákem shazuje samo. Klidně to mohlo být za pět. Ve výčtu herců mi už druhý díl chybí Dana Černá. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je teďka nějaká móda, že jsou v každém počinu od ČT všichni tak strašně agresivní? Zatím nejslabší díl, námět stupidní, vtip vystřídalo trapno, všechno mi to přišlo hrozně amatérské. Navíc závěr epizody byl vyloženě nucený, to seriál zabilo ještě víc. Logiku jsem přestala hledat už v prvním díle, takže k tomu se asi vyjadřovat nijak nemusím. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se to furt líbí. Policejní postupy se snaží co nejvíc odpovídat realitě (včetně skutečnosti, že skutečně nedostanete výsledky pitvy nebo analýzy koláče hned, jak je tomu třeba v nováckých Specialistech nebo jiných hloupých seriálech a filmech), nechybí tomu (občas cynický) humor - zvlášť když se štengrují bývalí milenci (Karin a David), svět modelek a miss je tady podán bez příkras („v dotaznících jsme všechny milosrdné sestry a chceme mír“), na holky se dobře koukalo, Igonda opět hraje zlou princeznu (teda jenom zlou), Cibulková taky skvělá, a opět to ctilo jednotu času, místa a děje - toho si málokdo všimne, ale pro mne je to prostě důkaz profesionality. Navíc kamera tady skutečně pracuje - třeba ten záběr při poradě shora z boku na celý pracovní stůl a všechny u něho, to muselo dát makačku vymyslet a natočit. Bez ironie. Ten pablb, co drží kameru ve Zločinech Velké Prahy, by s kamerou tak maximálně houpal pod stolem. Jestli to vyjde na DVD, tak napíšu Ježiškovi. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Huh. Zatím asi nejkoukatelnější díl vůbec. Sice mě neustále fascinuje kapustňák s hučkou (šmarjá Jituš, tobě ale musí fest smrděti hlava v té pletené tentononc) , ale holky z naší školky byly docela pěkné, ale na mou TOPkovou Vilmu nemá žádná. Měl jsem sice strach, že z ní pan pseudorežisér udělá vražedkyni, leč...nestalo se. Naštěstí. Velmi příjemné zjištění, že je pořád sexy a ten její hlas....oh-la-láá. Vedle ní i hučkolady vypadala ještě hůře než v předchozích dílech. ´ZARDOZ, promluvil´. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ je zase takový průměr, celkem dobrý nápad s vraždou na soutěži miss, na druhou stranu motiv vraha je jasný celkem brzy jako jeho totožnost. Jen byla otázka jak. Daleko víc začíná být zajímavý druhý, paralelní příběh Karinina bratra a jeho "spolublázna". Z toho bude ještě zajímavá zápletka. Dobrý důvod proč pokračovat ve sledování seriálu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda se stala nejsledovanějším pořadem večera, premiéru sledovalo na 1,4 mil. diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Natáčení probíhalo na zámku Račice, v Brně a Moravských Knínicích. (SONY_)

Reklama

Reklama