foto

Sara Venclovská

  • nar. 8.9.1986 (33 let)
    Brno, Česko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Oslava (studentský film)
2016 Málo lásky (studentský film)
2015 Domácí péče
2011 Tak dobrou (studentský film)

TV seriály

2019 MOST! (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 1 (E01)
Specialisté (TV seriál)
Den zúčtování (S03E22)
Rapl (TV seriál)
Dobro došli! (S02E13)
Ryba smrdí od hlavy (S02E12)
Trefa do Tlustého (S02E08)
další epizody (5)
2018 Rodinné vztahy (TV seriál)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Konec superdoktorů (S01E28)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Padělek (S01E07)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2015 Film o filmu: Domácí péče

Divadelní záznam

2016 Vyhnání Gerty Schnirch (divadelní záznam)
2014 Indián v ohrožení (divadelní záznam)
2011 Česká měna (divadelní záznam)