foto

Camilla Luddington

  • nar. 15.12.1983 (33 let)
    Ascot, Berkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Camilla Anne Luddington je britská herečka, která se narodila 15. prosince 1983 v Ascotu, Berkshire. Bydlela v Berkshire a byla vzdělávaná v dívčí škole v Ascotu. Později The American School v Thorpe, Surrey. Poté začala pracovat ve Spojených státech.

V únoru 2011 se prosadila ve filmu WILLIAM & KATE, kde si zahrála postavu Kate Middleton. Tento film dokumentoval královskou svatbu. Díky tomu získala několik pozitivní reakci, ale našly se i takové, podle kterých to pro ni nebyl dobrý krok v kariéře.

Nicméně za oceánem se jí podařilo získat roli v páté sérii seriálu CALIFORNICATION. Tady si zahrála postavu Lizzie, chůvy se kterou měl pletky Charlie Runkle. Páté série jsou ji asi souzené, protože se v ní objevila i v seriálu TRUE BLOOD, kde si zahrála upírku Claudette.

26. června potvrdila společnost Crystal Dynamics, že Camilla propůjčí svůj hlas legendární postavě Laře Croft v nadcházejícím díle videohry TOMB RAIDER.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Liga spravedlivých: Temno
Lo que de verdad importa
2014 The Pact II
2011 Accidentally in Love (TV film)
William a Kate (TV film)
2009 Behaving Badly
Serving Time (TV film)
2007 Couple of White Chicks at the Hairdresser, A

TV seriály

2012 Friend Me (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Soumrak (S05E11)
Vše je pryč (S05E10)
další epizody (6)
Californication (TV seriál)
V pekle zase není tak zle (S05E12)
Párty (S05E11)
Úchyláci a děvky (S05E10)
další epizody (10)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
2010 Obhájci (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2002 Módní policie (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace