foto

Stephen Lovatt

  • nar. 27.5.1964 (55 let)
    Wellington, Nový Zéland

Biografie

Narozen 27. května 1964. Stephen Lovatt je novozélandský herec, nejvíce znám díky jeho ztvárnění smyšlené operní postavy Maxe Hoylanda ve hře Neighbours.

Za svůj život se objevil v různých televizních pořadech, mezi ně patří LEGEND OF THE SEEKER, MEDIVAC, BEING EVE, SOMETING IN THE AIR, CLEOPATRA 2525, MYSTERIOUS ISLAND, HERCULES: THE LEGENDARY JOURNEYS a dva spin-off YOUNG HERCULES a XENA: WARRIOR PRINCESS. V poslední době hrál v celovečerním filmu SHOW A HANDS a v dramaticko-komediálním seriálu GO GIRLS.

V roce 2006 mu byl udělen titul Australia's Brainiest Neighbour v televizní show Australia's Brainiest.

Buran "kailik" Z Buranova

Herecká filmografie

Filmy

2018 Charmer
2016 Mahana
2014 The Kick (TV film)
2013 Fantail
2011 Waitangi: What Really Happened (TV film)
2010 Stolen (TV film)
2008 Show of Hands
2002 Tohle není romance
2001 Zenon: Návrat na Zemi (TV film)
2000 Divoké líbánky
1993 Typhon's People (TV film)
1992 Absent Without Leave

TV seriály

2016 Hillary (TV seriál)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Ash "dvakrát řež" (S02E08)
V pasti (S02E06)
Uvěznění (S02E05)
další epizody (4)
2014 Hope and Wire (TV seriál)
2013 Harry (TV seriál)
Na jezeře (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
No Goodbyes Thanks (S01E06)
The Dark Creator (S01E05)
další epizody (6)
Spartakus (TV seriál)
Nepřátelé Říma (S03E01)
2012 Australia on Trial (TV seriál)
2011 Facka (TV seriál)
Rosie (E05)
Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Zúčtování (E05)
Pod maskou (E04)
další epizody (6)
2009 Go Girls (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Confession (S01E11)
2008 Power Rangers Jungle Fury (TV seriál)
2002 Mataku (TV seriál)
Revelations (TV seriál)
The Strip (TV seriál)
2001 Being Eve (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Something in the Air (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Mateřství (S05E22)
Pohled do očí (S05E19)
Bohabojné dítě (S05E12)
1999 Duggan (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Dobrý den (S04E05)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Pouta, která svazují (S01E20)
1995 Herkules (TV seriál)
Mysterious Island (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1989 Shark in the Park (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

2016 Zrození chicagské mafie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace