foto

Max Winkler

  • nar. 18.8.1983 (36 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Jungleland
2017 Flower
2010 Svatební obřad
2006 The King of Central Park

TV seriály

2017 Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh is Irrelevant (S03E06)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
Enter the Super Grisham (S01E12)
Josue (S01E07)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Rukojmí (S03E11)
2015 Casual (TV seriál)
... (S01E04)
The Grinder (TV seriál)
Grinder Rests in Peace (E09)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Pontiacový bandita se vrací (S02E10)
Nová holka (TV seriál)
Sestra (S03E16)
2013 Úplně normální (TV seriál)
The Big Day (E22)
Nová holka (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
Se vším všudy (S03E01)
Winstonovy narozeniny (S02E24)
další epizody (5)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Baby Proofing (E11)
Pardon Me (E09)
Unplugged (E08)
2007 Wainy Days (TV seriál)
2006 Clark and Michael (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Jeden a půl policajta

TV seriály

2013 Arrested Development (TV seriál)
Queen B. (S04E10)
The B. Team (S04E04)
Borderline Personalities (S04E02)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky