foto

Janice Rule

  • nar. 15.8.1931
    Norwood, Ohio, USA
  • zem. 17.10.2003 (72 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Rainy Day Friends
Vítězové
1982 Nezvěstný
1980 Dan August: The Jealousy Factor (TV film)
1977 Tři ženy
1973 Kid Blue
1971 Devil and Miss Sarah, The (TV film)
Doctors' Wives
Gumshoe
1969 Trial Run (TV film)
1968 Plavec
Stín na zemi (TV film)
1967 The Ambushers
Vítejte do Zlých časů
1966 Pod kopyty stád
Štvanice
1964 Pozvánka pro pistolníka
1960 Subterraneans, The
1958 Zvon, kniha a svíčka
1957 Gun for a Coward
1956 Woman's Devotion, A
1953 Rogue's March
1952 Holiday for Sinners
1951 Fourteen Hours
Goodbye, My Fancy
Starlift

TV seriály

1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 Word, The (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Great Mysteries (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 The Man and the City (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Moment of Fear (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Nightmare as a Child (S01E29)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace