foto

Anatolij Papanov

  • nar. 31.10.1922
    Vjazma, Smolenská oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 7.8.1987 (64 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Chladné léto roku 1953
1984 Čas přání
1983 Komický milenec, aneb Milostné myšlenky sira Johna Falstafa (TV film)
1982 Otcové a dědové
1981 Ljubov moja věčnaja
1979 Inženěr Graftio
Letučij korabl
Pena
1978 Děd Moroz i Seryj Volk
Lásko moje, smutku můj
Podarok dlja samogo slabogo
Vsjo rešajet mgnověnije
1977 Inkognito v Petrohradě
Kak griby s gorohom vojevali
Po semejnym obstojatelstvam
1975 Maleňkije komedii bolšogo doma (TV film)
Odinnadcať naděžd
Strach vysoty
1974 Den priyoma po lichnym voprosam
Měšok jablok
Odinoždy odin
1973 Kde nevítězí smrt
Kupujeme chatu
Maugli
Špatný dobrý člověk
1972 Podařená kvítka
1971 Běh bílé královny
Povolte start!
1970 Běloruské nádraží
Lesnaja chronika
Ljubov Jarová
Rodinné štěstí
V triděvjatom carstve...
1969 Lisa, medveď i motocikl s koljaskoj
Maugli. Posledňaja ochota Akely
Ukraděnnyj mesjac
V straně nevyučennych urokov
V trinadcatom času noči (TV film)
1968 Briliantová ruka
Kot v sapogach
Malá mořská víla
Sjem starikov i odna devuška (TV film)
Sloužili dva kamarádi
Viriněja
Zlaté tele
1967 Chvosty
Maugli. Raksha
Meža
Odplata
Sloňonok
V městečku S.
1966 Pozor na auto
Vesjolyje raspljujevskije dni
1965 Děti Don-Kichota
Idu na grozu
Naš dom
Pastushka i trubochist
Semafor má zelenou
Skandál kolem Pampelišky
1964 Kot-rybolov
Kto pojedět na vystavku
Ljagušonok iščet papu
Mať i mačecha
Živí a mrtví
1963 Babuškin kozlik
Kak koťonku postrojili dom
Korotkije istorii (TV film)
Prichoditě zavtra
Rodnaya krov
1962 Bej, baraban!
Chod koňom
Jabloko razdora
Nebezpečná trasa
Člověk jde za sluncem
1961 Funtik i ogurcy
Kazaki
Ključ
Muraviška-chvastuniška
Sověršenno serjozno
Čelověk niotkuda
1960 Mašenka i medveď
1958 Nočnoj gosť
1937 Lenin v Říjnu

TV seriály

1993 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Vosemnadcatyj vypusk (E18)
Semnadcatyj vypusk (E17)
1986 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Šestnadcatyj vypusk (E16)
1985 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Pjatnadcatyj vypusk (E15)
1984 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Četyrnadcatyj vypusk (E14)
1980 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Trinadcatyj vypusk (E13)
1978 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Dvenadcatyj vypusk (E12)
1977 12 stuljev (TV seriál)
Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Odinnadcatyj vypusk (E11)
1976 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Děsjatyj vypusk (E10)
Děvjatyj vypusk (E09)
1974 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Vosmoj vypusk (E08)
1973 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Seďmoj vypusk (E07)
Šestoj vypusk (E06)
1972 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Pjatyj vypusk (E05)
1971 Vsja korolevskaja rať (TV seriál)
Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Četvertyj vypusk (E04)
Tretij vypusk (E03)
1970 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Vtoroj vypusk (E02)
1969 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Pervyj vypusk (E01)
Pobočník jeho Excelence (TV seriál)
1967 Štrichi k portretu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace