foto

George Grizzard

  • nar. 1.4.1928
    Roanoke Rapids, North Carolina, USA
  • zem. 2.10.2007 (79 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Vlajky našich otců
2000 Darebáčci
Skvělí chlapi
1997 Sisters and Other Strangers (TV film)
1993 Not in My Family (TV film)
Truimf nad neštěstím: Příběh hurikánu Andrew (TV film)
1991 Amérique en otage, L' (TV film)
1990 Caroline? (TV film)
Enemy of the People, An (TV film)
1989 Falešný svědek (TV film)
1988 David (TV film)
1987 Perry Mason: Případ hanebného ničemy (TV film)
1986 Obezřetný cizinec (TV film)
Osudná neděle (TV film)
Pod nátlakem (TV film)
1985 Ambasáda (TV film)
International Airport (TV film)
Midas Valley (TV film)
1984 Pánská jízda
1982 Not in Front of the Children (TV film)
Špatné je dobré
1980 Attica, stát New York (TV film)
Jako za starých časů
Oldest Living Graduate, The (TV film)
1979 Palebná síla
The Night Rider (TV film)
1978 Přijíždí jezdec
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
The Lives of Jenny Dolan (TV film)
1974 Country Girl, The (TV film)
Indict and Convict (TV film)
Stranger Within, The (TV film)
1973 Pueblo (TV film)
1971 Happy Birthday, Wanda June
Travis Logan, D.A. (TV film)
1970 The Front Page (TV film)
1969 Teacher, Teacher (TV film)
1968 Case of Libel, A (TV film)
1967 Warning Shot
1962 Rada a souhlas
1960 Z terasy

TV seriály

2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Dissonance (S11E03)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Money (S10E08)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Matrimony (S07E13)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Scarlett (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Censure (S04E14)
1993 Queen (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Benevolence (S03E22)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Severance (S02E13)
1989 Studio 5-B (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)
1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
In His Image (S04E01)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Theatre '62 (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Chaser (S01E31)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace