foto

Florence Thomassin

  • nar. 24.6.1966 (53 let)
    Paříž, Francie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

Herecká filmografie

Filmy

2018 L'Incroyable Histoire du facteur Cheval
2017 Je n'ai pas tué Jesse James
Moi et le Che
Tensions sur le Cap Corse (TV film)
Vive la crise !
2016 Arrête ton cinéma!
La fille du patron
2015 Hiszpanka
2014 Ablations
2013 12 ans d'âge
Le Coeur des hommes 3
2012 Comme des frères
Dubaï flamingo
2011 17 dívek
Cinq parties du monde, Les (TV film)
Paradis perdu
2010 Princezna z Montpensier
Roses à crédit
Tête de Turc
2008 57000 km entre nous
Soit je meurs, soit je vais mieux
Veřejný nepřítel č. 1
2007 Lundi, 35 milligrammes
Mužská srdce 2
Vent mauvais
2006 Comme deux gouttes d'eau (TV film)
Kouzelné dobrodružství
Nikomu to neříkej
Poussière d'amour (TV film)
Prezident
2005 Félix Leclerc (TV film)
Nuit noire, 17 octobre 1961 (TV film)
Studené sprchy
Výročí
2004 Capone (TV film)
Příliš dlouhé zásnuby
2003 Francouz
Gang des poupées, Le (TV film)
Maîtresse du corroyeur, La (TV film)
2002 Hôpital souterrain (TV film)
2001 Alizés, Les (TV film)
Apprentissage de la ville, L' (TV film)
2000 Sagards, Les (TV film)
V zajetí chuti
1999 L'Ile au bout du monde
Paddy
Rien à faire
Vilains, Les (TV film)
1998 Le Plaisir (et ses petits tracas)
1997 Dobermann - válka gangů
Inca de Oro (TV film)
Une vie pour une autre (TV film)
1996 Des nouvelles du bon Dieu
Les Victimes
Rošťák Beaumarchais
Vice vertu et vice versa (TV film)
1995 Ainsi soient-elles
Elisa
Mas Théotime, Le (TV film)
1994 Mina Tannenbaum
1993 Catherine Courage (TV film)
1991 Annabelle partagée
Královská hra (TV film)
1990 Bouřlivý život
Les lendemains qui tuent (TV film)
Seconde, La (TV film)
Vie sur Mars, La
1989 Crime d'Antoine, Le
Un père et passe

TV seriály

2019 A l'intérieur (TV seriál)
Rose (E04)
Maxime (E03)
Ariane (E02)
další epizody (4)
Vernon Subutex (TV seriál)
2017 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Renaissance (S02E06)
Effraction (S02E05)
Piège pour un flic (S02E04)
další epizody (6)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
La Mémoire enfouie (S01E09)
Malaterra (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 5 (E05)
2013 Odysseus (TV seriál)
Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
La Libération (E08)
L'Explosion (E07)
L'Incendie (E06)
další epizody (8)
2009 Černá série (TV seriál)
2008 Mlčení krahujce (TV seriál)
Terre de lumière (TV seriál)
1998 Marie Fransson (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Jour de fête (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky