foto

Janis Paige

  • nar. 16.9.1922 (96 let)
    Tacoma, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Natural Causes
1985 Rockhopper (TV film)
1984 No Man's Land (TV film)
1983 Ta druhá (TV film)
1980 Angel on My Shoulder (TV film)
Valentine Magic on Love Island (TV film)
1975 Návrat Joe Forrestera (TV film)
The Turning Point of Jim Malloy (TV film)
1969 Roberta (TV film)
1967 Vítejte do Zlých časů
1963 Follow the Boys
The Caretakers
1961 Bachelor in Paradise
1960 Hooray for Love (TV film)
Prosím, nejezte sedmikrásky
The Secret World of Eddie Hodges (TV film)
1957 Hedvábné punčochy
1951 Mr. Universe
Two Gals and a Guy
1950 This Side of the Law
1949 La strada buia
The House Across the Street
The Younger Brothers
1948 Always Together
One Sunday Afternoon
Romance on the High Seas
Wallflower
Winter Meeting
1947 Cheyenne
Love and Learn
So You Want to Be in Pictures
1946 Her Kind of Man
Of Human Bondage
The Time, the Place and the Girl
Two Guys from Milwaukee
1944 Bathing Beauty
Hollywood Canteen
I Won't Play

TV seriály

1999 Rodinné právo (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Legend (TV seriál)
1992 Room for Two (TV seriál)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Baby Makes Five (TV seriál)
Gun Shy (TV seriál)
Trauma Center (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lanigan's Rabbi (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
All's Fair (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Nancy Walker Show, The (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Menage-a-Lou (S06E19)
1975 Doc (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda podle plánu (S01E07)
1971 All in the Family (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 It's Always Jan (TV seriál)
1953 ABC Album (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hollywood tančí a zpívá: 1970
Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
1996 Bob Hope: Hollywood's Brightest Star - a.z.
1985 American Masters (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1982 Women I Love: Beautiful But Funny (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
The Chevy Show (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 The Big Record (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
To Tell the Truth (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
Versatile Varieties (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace