foto

In-na Yoo

  • nar. 5.6.1982 (36 let)
    Songnam, provincie Kjonggi, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Leobeu pikseon
Mai beullaek minideureseu
2009 Peye reobeu

TV seriály

2019 Jinsimi Dadda (TV seriál)
2018 Nun meon boseu ggosigi (TV seriál)
2016 Hanbun deo happyending (TV seriál)
Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (TV seriál)
2015 Sikeurit meseji (TV seriál)
2014 Mai sikeurit hotel (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
2012 Inhyeonwanghooui namja (TV seriál)
2011 Beodibeodi (TV seriál)
Choegoui sarang (TV seriál)
2010 Sikeurit gadeun (TV seriál)
2009 Jibong ddulgo haikick (TV seriál)

TV pořady

2013 Jinjja sanai (TV pořad)
Paesheonwang koria (TV pořad)
달빛프린스 (TV pořad)
슈퍼맨이 돌아왔다 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace