foto

Bob Barker

  • nar. 12.12.1923 (93 let)
    Darrington, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
A jdeme do finále (S02E20)
2000 Futurama (TV seriál)
To menší zlo (S02E06)
1996 Something So Right (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Dokumentární

2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)
2013 Lví archa
2007 Your Mommy Kills Animals - a.z.
1992 Animals Used as Entertainment
Fur Crimes
1986 Hidden Crimes - a.z.

TV pořady

2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
1984 TV's Funniest Game Show Moments (TV pořad)
1982 The 9th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1972 The New Price Is Right (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace