foto

Jakub Tvrdík

  • nar. 6.6.1984 (33 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Benny (studentský film)
Kill Me If I Fall Asleep (studentský film)
2014 SM Kabaret: Kabaret oživlých mrtvol (divadelní záznam)
2012 Figarova svatba (divadelní záznam)
2011 Král je panna (divadelní záznam)
2008 Anglické jahody

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Motivátor (S02E04)
2014 První republika (TV seriál)
Svědci z onoho světa (S01E19)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Staré vraždy (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace