foto

John Aniston

  • nar. 24.7.1933 (85 let)
    Kréta, Řecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gold & the Beautiful, The
2008 Awakening of Spring, The
2007 Zapomenutá kletba (TV film)
2002 NBC's Funniest Outtakes (TV film)
1993 Night Sins (TV film)
1968 Now You See It, Now You Don't (TV film)
The Shakiest Gun in the West
1963 Muž, o němž nic nevím

TV seriály

2011 Paul Reiser Show, The (TV seriál)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Příběhy z hotelu Waldorf (S04E06)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Ženy na křídlech (S07E05)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Home by Another Way (E11)
2003 Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
Západní křídlo (TV seriál)
Game On (S04E06)
Debate Camp (S04E05)
2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pracovní síly, část druhá (S07E16)
Pracovní síly, část první (S07E15)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
The Jeff Probst Show (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace