foto

Peter O'Brien

  • nar. 25.3.1960 (59 let)
    Murray Bridge, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 What Still Remains
2017 Lake Alice
2014 Killing Field, The (TV film)
Love of my Life
2012 Careless Love
Dangerous Remedy (TV film)
Nevyřešená minulost (TV film)
2011 Hanyut
2009 Pán času: Vody Marsu (TV film)
World Away, A
X-Men Origins: Wolverine
2006 Noční můra
Smrtelná nákaza (TV film)
2005 Hell Has Harbour Views (TV film)
2004 Through My Eyes (TV film)
2003 Kód 11 - 14 (TV film)
2002 White Collar Blue (TV film)
Zapomenutá přísaha
2001 Nevinný (TV film)
2000 Podvod (TV film)
1999 Halifaxová, soudní psychiatr - Plavání se žraloky (TV film)
Sabrina, Down Under (TV film)
Sally Marshall Is Not an Alien
1998 Day of the Roses (TV film)
1996 Hotel de Love
Michael Collins
1991 The Trials of Oz (TV film)
1990 Kink in the Picasso, A

TV seriály

2018 Tidelands (TV seriál)
The Queen's Knife (E08)
The Prophecy (E07)
Loyalty (E06)
další epizody (8)
GLOW (TV seriál)
Concerned Women of America (S02E03)
Viking Funeral (S02E01)
2015 Winter (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Kingdom Come (S03E03)
The Crucible (S03E02)
Into the Mystic (S03E01)
2009 :30 Seconds (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
The Loved Ones (S02E13)
Oh Lucky Man (S02E12)
The Brotherhood (S02E11)
další epizody (11)
2008 Rogue Nation (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Opět druhá (S01E04)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2002 Mladí lvi (TV seriál)
White Collar Blue (TV seriál)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Závod s časem (S02E22)
2000 Shades (TV seriál)
1999 Queen Kat, Carmel & St Jude (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
See How They Run (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Minty (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
The Violent Earth (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
Vládci kouzel 2: Země dračího pána (TV seriál)
1996 Shark Bay (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Cardiac Arrest (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Čestná smrt (S09E03)
1992 Crime Story (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
The Gift (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
The Henderson Kids (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Carson's Law (TV seriál)
Starting Out (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Dokumentární

2013 Aim High in Creation
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
Guy Who Killed Paris Hilton, The
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Schadenfreude

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Schadenfreude

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace