foto

Lorenzo Semple Jr.

  • nar. 1923
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Jed (TV film) - původní scénář
1993 Rapture (TV film)
1984 Rearview Mirror (TV film)
Sheena
1983 Nikdy neříkej nikdy
1980 Flash Gordon
1979 Hurikán
1976 King Kong
1975 Návrat Lew Harpera
Tři dny Kondora
1974 Pohled společnosti Parallax
The Super Cops
1973 Motýlek
1971 Sporting Club, The
The Marriage of a Young Stockbroker
1969 Daddy's Gone A-Hunting
1968 Jed
1967 Fathom
1966 Batman
Thompson's Ghost (TV film)
1961 Stroj na líbánky - divadelní hra

TV seriály

1966 Batman (TV seriál)
A Death Worse Than Fate (S01E10)
Zelda the Great (S01E09)
The Penguin's a Jinx (S01E04)
další epizody (5)
Summer Fun (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
Target (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1968 Batman (TV seriál)
Minerva, Mayhem and Millionaires (S03E26)
The Entrancing Dr. Cassandra (S03E25)
The Joker's Flying Saucer (S03E24)
další epizody (10)
1967 Batman (TV seriál)
The Funny Feline Felonies (S03E16)
The Ogg Couple (S03E15)
Catwoman's Dressed to Kill (S03E14)
další epizody (42)
1966 Batman (TV seriál)
The Catwoman Goeth (S02E34)
The Sandman Cometh (S02E33)
The Duo Is Slumming (S02E32)
další epizody (68)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2015 The 87th Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky