foto

Beatie Edney

  • nar. 23.10.1962 (56 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Leda ve snu
Velký den slečny Pettigrewové
2006 Kenneth Williams: Fantabulosa! (TV film)
2005 Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)
2003 My Uncle Silas II (TV film)
2002 Tajný život princezny Diany (TV film)
2000 Highlander: Zúčtování
1999 Noční svět: Virtuální realita (TV film)
1997 Bloodlines: Legacy of a Lord
1995 Hlavní podezřelý: Unesené dítě (TV film)
Krátká romance (TV film)
1994 Doktor Mesmer
MacGyver: Cesta do zkázy (TV film)
1993 Ve jménu otce
1990 Fialový autobus (TV film)
Pan Johnson
1989 Free Frenchman, The
Just Another Secret (TV film)
Vražedný trojúhelník
1988 Hrst plná prachu
Onassis - nejbohatší muž světa (TV film)
1987 Dagboek van een oude dwaas
1986 Highlander
1985 Time for Murder: Mister Clay, Mister Clay (TV film)
1972 Den na pláži

TV seriály

2018 Poldark (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
další epizody (4)
2017 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
2016 Poldark (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
The Coroner (TV seriál)
Crash (S02E10)
Pieces of Eight (S02E09)
The Foxby Affair (S02E08)
další epizody (10)
2015 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
The Coroner (TV seriál)
Dirty Dancing (S01E10)
The Deep Freeze (S01E09)
Napoleon's Violin (S01E08)
další epizody (10)
2013 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zkouška víry 2 (S07E02)
Zkouška víry 1 (S07E01)
2011 Hercule Poirot (TV seriál)
Hodiny (S12E04)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Duty of Care (S04E04)
2008 Wallander (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 My Uncle Silas (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1993 10 Percenters, The (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada na zámku Styles (S03E01)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Lost Empires (TV seriál)
1985 Time for Murder (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2008 Behind Your Dreams

Hudební videoklipy

1986 Queen: Princes of the Universe (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace