foto

Tomáš Polák

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Vy nám taky, šéfe!
2006 Všechno nejlepší!
2005 Psi-CHO (studentský film)
Skřítek
2004 Pánská jízda
2002 Výlet
1999 Ene bene
Zprávy z domova (studentský film)

TV seriály

1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)

Dokumentární

2011 Generace Singles
2007 Berkat a Maršo - štěstí a svoboda

Hudební videoklipy

2019 O5 a Radeček ft. Celeste Buckingham - LOVEní (hudební videoklip)

Zvukařská filmografie

Filmy

1996 Král Ubu

Host

TV pořady

2019 Má vlast - galavečer ke 100 letům republiky (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2019 O5 a Radeček ft. Celeste Buckingham - LOVEní (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky