Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jana Zadražila mám rád ve Velmi křehkých vztazích. Ale zde jen dokazuje, že je to herec jedné role - zdá se. Celkově jsou herecké výkony, pokud se jim tak dá říct, velice chabé, absurdní až tragické. Vydra to sám nevytáhne. Námět je dobrý, proto jsem si myslel, že si s ním česká komedie bude umět pohrát. Nikoli. Film nakonec vypadal jako epizoda z tisícidílného seriálu - třeba Redakce. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie, o tom jak najmout neschopný lidi, aby přivedli reklamní agenturu na buben. A důvod, nebot šéfa někdo vydírá, ale ona pravda je přece jenom někde jinde. A když to zaměstnanci zjistí, rozhodnout se šéfa převézt. pohodová oddychovka, která neurazí, ale ani nijak zvlášt nenadchne. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Typický současný filmový polotovar. Námět je akceptovatelný, dokonce aktuální. Někteří herci mají své za sebou, takže by nemuseli vyloženě tápat. Žel, celé to stojí na těch méně zdatných a vizuál to má vyloženě směšný. De facto mě jen těší, že je to lepší, než Chyťte doktora. Ten Xindl byl ovšem řádně WTF, to nabrali praxi ve Zlatý mříži? ()

JFL odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní pohádka o tom, že dobrý a poctivý člověk vítězí nad zlotřilci, která končí s typicky českým hospodským plivancem na politiku. Pozoruhodné pouze jako experiment, jak televizní humor nefunguje na plátně, které diváka nelobotomizuje jako televize, případně coby novácký film, jehož hlavní padouch se podobá bývalému řediteli Novy. Jinak dno absolutního zoufalství oděné do všech myslitelných klišé české TV kultury a korunované závěrečnou postelovou scénou (je vidět, že hodnota porevoluční valuty nahoty a sexu dodnes nevyprchala). ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Má to něco jako děj a Kotík překonává sám sebe, když předhodí i dva "nečekané" zvraty, ale jinak peklo všech pekel, kde Iva Janžurová cituje prasátko Porky a všichni do jednoho doslova tancují (ne, fakt si nedělám p_del) v kulisách jednoho velkého product placementu. Ještě tak pět filmů a třeba se Kotík dohrabe i na podprůměr. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V závěru filmu, kdy zaměstnanci oslavují výhru nad Mrázem, má Tereza (Sandra Nováková) rasta copánky a na sobě tričko a džíny. V předchozím a následujícím záběru copánky nemá a oblečení má také jiné. (Rutt)
  • Film se natáčel v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Václav Vydra, který ve snímku hraje kandidáta do Evropského parlamentu, obléká ve filmu módní značku Blažek. Ta shodou okolností nedávno zvítězila ve výběrovém řízení, po kterém se stala hlavním dodavatelem kravat a šátků v Radě EU v době českého předsednictví. (suicide)

Reklama

Reklama