foto

Jasuharu Takanaši

  • nar. 13.4.1964 (55 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Eiga Precure All Stars: Haru no carnival
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
2011 Carnival Phantasm
Eiga Suite Precure: Torimodose! Kokoro ga cunagu kiseki no Melody
Gekidžóban Naruto: Blood Prison
Naruto Shippuden: Dreamers Fight
2009 Eiga Precure All Stars DX: Minna tomodači – Kiseki no zen'in daišúgó!
2008 Gekidžóban Naruto šippúden: Kizuna
Kitaro a odvěká kletba
2003 Shin hokuto no ken

TV seriály

2019 Kengan Ašura (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Fairy Tail (TV seriál)
Fearī Teiru Zero (E304)
Zutto Futari de (E303)
Dai San no In (E302)
další epizody (15)
2018 Caligula (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Killing Bites (TV seriál)
Zombieland Saga (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Meibisu to Zerefu (E289)
Kami ni Misuterareta Chi e (E288)
Kōtei Supurigan (E287)
další epizody (12)
2017 Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Boruto Uzumaki!! (E01)
2016 Fairy Tail (TV seriál)
Honō no Messēji (E277)
Chōsensha (E276)
Eien no Bōken (E275)
další epizody (12)
2015 Fairy Tail (TV seriál)
Tarutarosu-hen (Shūshō): Sore ga Ikiru Chikara Da (E265)
Tarutarosu-hen: Honō no Shizuku (E264)
Tarutarosu-hen: Ishugaru ni Mau (E263)
další epizody (51)
2014 Fairy Tail (TV seriál)
Natsu vs. Reo (E214)
Eruza vs. Sajitariusu, Bajō no Kessen! (E213)
Jubia vs. Ariesu, Sabaku no Shitō! (E212)
další epizody (39)
2013 Dansai bunri no Crime Edge (TV seriál)
Fantasista Doll (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Natsu vs. Sōryū (E175)
Yonin no Doragon (E174)
Batoru obu Doragon Sureiyā (E173)
další epizody (13)
2012 Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Erufuman vs. Bakkasu (E162)
Chariotto (E161)
Kyōzui (E160)
další epizody (51)
2011 Beelzebub (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Natsu vs. Girudātsu (E99)
Ungaii no wa Dare? (E98)
Besuto Pātonā (E97)
další epizody (51)
2010 Šiki (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Hametsu no Kōshin (E60)
Tsuioku no Jerāru (E59)
Seirei Gassen (E58)
další epizody (49)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Norowareta Shima (E11)
Natsu vs. Eruza (E10)
Natsu, Mura o Kū (E09)
další epizody (11)
2008 Itazura na Kiss (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
Terra e... (TV seriál)
2005 Idaten Jump (TV seriál)
2004 Soreike! Zukkoke sanningumi (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace