foto

Jasuharu Takanaši

  • nar. 13.4.1964 (56 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Eiga Precure All Stars: Haru no carnival
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
2011 Carnival Phantasm
Eiga Suite Precure: Torimodose! Kokoro ga cunagu kiseki no Melody
Gekidžóban Naruto: Blood Prison
Naruto Shippuden: Dreamers Fight
2009 Eiga Precure All Stars DX: Minna tomodači – Kiseki no zen'in daišúgó!
2008 Gekidžóban Naruto šippúden: Kizuna
Kitaro a odvěká kletba
2003 Shin hokuto no ken

TV seriály

2020 Cugumomo (TV seriál)
Kecui (S02E12)
Sórjokusen (S02E11)
Sóran (S02E10)
další epizody (12)
2019 Kengan Ašura (TV seriál)
Otec (E24)
Ďábel (E23)
Na život a na smrt (E22)
další epizody (24)
Modrý Magmel (TV seriál)
Až jednou... (E13)
Beznaděj (E12)
Zero v zajetí (E11)
další epizody (13)
Fairy Tail (TV seriál)
Fearī Teiru Zero (E304)
Zutto Futari de (E303)
Dai San no In (E302)
další epizody (15)
2018 Caligula (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Killing Bites (TV seriál)
Zombieland Saga (TV seriál)
Guddo Mōningu Agein SAGA (E12)
Sekai ni Hitotsu Dake no SAGA (E11)
No Zombie No Idol SAGA (E10)
další epizody (12)
Fairy Tail (TV seriál)
Meibisu to Zerefu (E289)
Kami ni Misuterareta Chi e (E288)
Kōtei Supurigan (E287)
další epizody (12)
2017 Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Boruto Uzumaki!! (E01)
Cugumomo (TV seriál)
Partner (S01E12)
Kettó (S01E11)
Hadaka futon (S01E10)
další epizody (12)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Kaikoroku: Hagure Inari (S04E12)
Kaikoroku: Kago no Tori (S04E11)
Kaikoroku: Kuro no Wadači (S04E10)
další epizody (12)
2016 Fairy Tail (TV seriál)
Honō no Messēji (E277)
Chōsensha (E276)
Eien no Bōken (E275)
další epizody (12)
2015 Fairy Tail (TV seriál)
Tarutarosu-hen (Shūshō): Sore ga Ikiru Chikara Da (E265)
Tarutarosu-hen: Honō no Shizuku (E264)
Tarutarosu-hen: Ishugaru ni Mau (E263)
další epizody (51)
2014 Fairy Tail (TV seriál)
Natsu vs. Reo (E214)
Eruza vs. Sajitariusu, Bajō no Kessen! (E213)
Jubia vs. Ariesu, Sabaku no Shitō! (E212)
další epizody (39)
2013 Dansai bunri no Crime Edge (TV seriál)
Fantasista Doll (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Natsu vs. Sōryū (E175)
Yonin no Doragon (E174)
Batoru obu Doragon Sureiyā (E173)
další epizody (13)
2012 Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Beelzebub (TV seriál)
Sayonara wa iimasen (E60)
Ore-tachi ga saikyou desu (E59)
Akumano Gakuen kaikou shimashita (E58)
další epizody (12)
Fairy Tail (TV seriál)
Erufuman vs. Bakkasu (E162)
Chariotto (E161)
Kyōzui (E160)
další epizody (51)
2011 Beelzebub (TV seriál)
Ore ga oya desu (E48)
Omataseshimashita (E47)
Moero, chōzetsu gattai! (E46)
další epizody (48)
Fairy Tail (TV seriál)
Natsu vs. Girudātsu (E99)
Ungaii no wa Dare? (E98)
Besuto Pātonā (E97)
další epizody (51)
2010 Šiki (TV seriál)
Saishū wa (E22)
Dai futatō to hito wa (E21)
Dai futatō wa (E20)
další epizody (22)
Fairy Tail (TV seriál)
Hametsu no Kōshin (E60)
Tsuioku no Jerāru (E59)
Seirei Gassen (E58)
další epizody (49)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Norowareta Shima (E11)
Natsu vs. Eruza (E10)
Natsu, Mura o Kū (E09)
další epizody (11)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Tamaší no Kiseki (S03E26)
Juzuki (S03E25)
Kageró (S03E24)
další epizody (13)
2008 Itazura na Kiss (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Rokumondóró (S03E13)
Manacu no Graph (S03E12)
Nidžinda Page (S03E11)
další epizody (13)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
Terra e... (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Aizome (S02E26)
Hókó (S02E25)
Rensa (S02E24)
další epizody (14)
2006 Dívka z Pekla (TV seriál)
Kuro no Wadači (S02E12)
Tói Rinšicu (S02E11)
Sone Anna no Nureta Kjúdžicu (S02E10)
další epizody (25)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Rengoku Šódžo (S01E13)
Koboreta Kakeratači (S01E12)
Čigireta Ito (S01E11)
další epizody (13)
Idaten Jump (TV seriál)
2004 Gantz (TV seriál)
Ikite Kure! (E26)
Ikite Kaeró ze (E25)
Derarenai Meikjú wa Nai n da (E24)
další epizody (26)
Soreike! Zukkoke sanningumi (TV seriál)