Reklama

Reklama

Epizody(25)

Obsahy(1)

Nakahara Sunako nesnáší všechno hezké, roztomilé a barevné, zato miluje svůj temný pokoj plný anatomických modelů, hororů a jiných odpudivých věcí. Studenti Kyohei, Yuki, Takenaga a Ranmaru nesnáší svůj vysoký nájem a tak milují dohodu, která zní, že pokud do roka udělají ze Sunako krásnou dívku, nebudou ho muset už nikdy platit. Cesta za krásnou Sunako bude však mnohem trnitější, než kdokoliv z kluků očekával.

Tato potrhlá komedie plná černého až morbidního humoru vznikla podle stejnojmené manga série Tomoko Hayakawy, a jejím režisérem není nikdo jiný než Shinichi Watanabe, též známý jako Nabeshin. (Beldaran)

(více)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

První díl byl opravdu skvělý, říká se "to mě rozsekalo", že? -_^ Ale potom to pomalu začlo ztrácen na dechu, až to po něm začalo něžně lapat. Byla jsem ráda, že Sunako neudělala to, co většinou dělají hrdinky takovýchto šódžo příběhů - nezamilovala se ihned po první dobré věci, co dotyčný provedl. A stále zůstávala stejná. Wow, změna, říkala jsem si. Jenomže i tohle vás začne otravovat a říkáte si, že by to nějaký ten románek potřebovalo. Pozor, tady ho nedostanete. Tady dostanete jenom vrchovatý, co vrchovatý - přesupervrchovatý - kopec omake scén a různých zdeformovanin, které vám také rychle začnou jít na nervy. Seriál samozřejmě má chviličky, které se mi opravdu líbily, ale jak bylo řečeno, jsou to opravdu jen chviličky a přicházejí opravdu po málu. Což je škoda, protože to v sobě skrývá určitý potenciál. No, asi se kvůli tomu "skrytému potenciálu" i podívám na mangu, když se tu tvrdí, že je lepší... A to goth, goth, loli, loli - už po třetí na scéně jsem měla chuť je vymazat ze světa. EDIT.: Raději se koukněte na dorama, je mnohonásobněji lepšejší :-)) ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

No jo, Japonci prostě hrozně rádi dávají dohromady okouzlující blonďáčky a černovlasé dívky, které jsou 'trochu jiné'. Přijde mi, že tenhle seriál je vůbec postavený na tom, že předvádí různé 'typické charaktery', které pak vyžene do extrému. Tenhle humor v mým případě fungoval, jenom ta animace na mě byla trochu moc...a ty potoky krve mi vadily eště víc než goth loli sisters. ()

Reklama

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Z takové příjemně občas i trošku temnější gotické mangy vyrobili nepříliš vtipnou komedii, kterou jsem rázně utnul po pár dílech. Flippere, to si sakra piš, že manga je lepší! Goth Goth Loli Loli WTF. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Přiznávám bez mučení, těch pět hvězd je nadsazených. Není to tím, že by kresba byla výjimečně skvělá - není, vlastně mi tohle pojetí ani moc nesedí, krom chybíka Sunako, která je naprosto neodolatelná :3 Když to vezmu kolem a kolem, díly jsou tak krátké, že se tam skoro nic nestane, chlapci mi nepřijdou zas tak úžasní, jak o nich všichni mluví... Ale tohle anime má pro mě určité kouzlo (možná je to tím, že manga patří k mým oblíbeným) a neskutečnou energii a tak mám chuť stát se na chvíli Sunako a zmláti Kyoheie :D Postava Sunako je v podstatě mou nejoblíbenější ženskou hlavní hrdinkou mangy/anime, protože to není žádná slabá nemohoucí květinka. ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Úvod vyzeral veľmi dobre, tešil som sa na čiernu komédiu, no postupne sa to začalo zvrhávať do totálnych absurdít. Tvorcovia ako keby dostali za úlohu dodržať stanovený počet 25 častí a niektoré z nich, hlavne v druhej polovici, boli totálne zbytočné. Niektoré vtipy sa naozaj vydarili, tá jedna hviezdička je práve za ne - neskutočne otravná "chibi" postavička mi liezla na nervy a to platí aj pre ostatné postavy. Dopozeral som to iba preto, aby som to mohol skritizovať, pretože to mohol ešte zachrániť excelentný záver, ktorý sa nekonal. Ďalší z premrhaných potenciálov na scéne. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama