foto

Hugh O'Brian

  • nar. 19.4.1925
    Rochester, New York, USA
  • zem. 5.9.2016 (91 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Wyatt Earp: Return to Tombstone
1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
1990 Gunsmoke 2: Poslední Apač (TV film)
1988 Doin' Time on Planet Earth
Dvojčata
1982 Bush Doctor (TV film)
1979 Seekers, The (TV film)
1978 Cruise Into Terror (TV film)
Hra smrti
1977 Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)
Murder at the World Series (TV film)
1976 Diamantoví žoldnéři
Střelec
1975 Murder on Flight 502 (TV film)
1972 Probe (TV film)
1971 Harpy (TV film)
1970 Wild Women (TV film)
1969 Strategy of Terror
1968 Punt, a Pass, and a Prayer, A (TV film)
1967 Afrika - V texaském stylu
Dial M for Murder (TV film)
1966 Nástraha v zátoce
1965 Deset malých černoušků
Il segreto del vestito rosso
Love Has Many Faces
Po zlém
1963 Come Fly with Me
1961 Feathertop (TV film)
1960 The Secret World of Eddie Hodges (TV film)
1959 Alias Jesse James
1958 The Fiend who Walked the West
1956 The Brass Legend
1955 The Twinkle in God's Eye
White Feather
1954 Drums Across the River
Fireman Save My Child
Moby Dick (TV film)
Není nad showbyznys
Saskatchewan
Taza, Son of Cochise
Zlomené kopí
1953 Back to God's Country
Meet Me at the Fair
Seminole
Stand at Apache River, The
Surprising Suzie
The Lawless Breed
The Man from the Alamo
1952 Red Ball Express
Sally and Saint Anne
Son of Ali Baba
The Battle at Apache Pass
The Cimarron Kid
The Raiders
Yankee Buccaneer
1951 Buckaroo Sheriff of Texas
Cave of Outlaws
Fighting Coast Guard
Little Big Horn
On the Loose
Vengeance Valley
1950 24 hodin do smrti
Beyond the Purple Hills
Return of Jesse James, The
Rocketship X-M
1949 Never Fear
1948 Kidnapped

TV seriály

2000 Call of the Wild (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1966 Preview Tonight (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
Theatre '62 (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Date with the Angels (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Oboler Comedy Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1984 Bruce Lee - Mistr bojových umění

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1970 Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
Swing Out, Sweet Land (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
Playboy After Dark (TV pořad)
The Movie Game (TV pořad)
1968 Beautiful Phyllis Diller Show, The (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 Frances Langford Presents (TV pořad)
The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1957 The Big Record (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Nat King Cole Show (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
The Christophers (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace