foto

Michal Kozelka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Babička aneb Jak to bylo doopravdy
2001 O víle Arnoštce (TV film)
Ta třetí (TV film)
2000 Dopisy v krajkách (TV film)
1999 Jáma (TV film)
Praha očima...
Tom v kozí kůži (TV film)
1997 Jak jsme si přečetli Čapka (TV film)
Vojtík a duchové (TV film)
Zákeřná diagnóza (TV film)
1996 Ruth (studentský film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Těžko na cvičišti (S02E69)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Všechno je jinak (E13)
Konec světa (E12)
Poslední cesta (E11)
další epizody (6)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Ředitelka (S01E17)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
Cesta do Indie a zpět (E06)
Cirkus svět (E05)
Vypouštění draka (E03)
další epizody (5)

TV pořady

2001 Vabank (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace