foto

Laurent Lafitte

  • nar. 22.8.1973 (43 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paul Sanchez est revenu!
2017 Au revoir là-haut
K.O.
The Extraordinary Journey of the Fakir
2016 Elle
Papa ou maman 2
2015 Boomerang
Táta nebo máma
2014 Asterix: Sídliště bohů
Elle l'adore
L'Art de la fugue
Tristesse Club
2013 Dětina
Les Beaux jours
Manželská rána
Pěna dní
2012 Mais qui a re-tué Pamela Rose?
Nepoužitelní
Ptačí zpěv (TV film)
2011 Moi, Michel G., milliardaire, maître du monde
Une pure affaire
2010 Hlava na hlavě
L'Amour c'est mieux à deux
Milosrdné lži
2008 Ozvěny kolemjdoucích
2007 J'ai plein de projets
Moje místo pod sluncem
Tajemství
17ème marche, La
2006 Nikomu to neříkej
Prezident
2004 Joe Pollox et les mauvais esprits (TV film)
Mladí, krásní a zkažení
Narko
Životní role
2002 Jak řeknete, pane
2001 Boomer
2000 Purpurové řeky
1999 Tchyně
1998 Le plaisir (et ses petits tracas)

TV seriály

2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
2004 Jeff a Leo (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1993 Classe mannequin (TV seriál)
Seconde B (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2013 Le débarquement (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Nepoužitelní

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace