foto

Constance Marie

  • nar. 9.9.1965 (54 let)
    East Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Správná holka (TV film)
2011 Kocour v botách
2006 Pokouřeníčko
2001 Sex, pochoutky a romantika
2000 Podzimní premiéra
1999 Šerif
1997 Selena
Underworld, The (TV film)
1995 Fast Company (TV film)
Moje rodina
1994 Město vyvolených (TV film)
1993 12:01 (TV film)
1988 Salsa

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Scandal (E04)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Norberg Peace Prize (S03E05)
The Incredible Shrinking Royals (S03E04)
2018 Elena z Avaloru (TV seriál)
All Kingdoms Fair (S02E13)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Three Jaquins and a Princess (S02E04)
The Curse of El Guapo (S02E03)
Masks of Magic (S01E26)
další epizody (6)
Záměna (TV seriál)
Long Live Love (S05E10)
The Wolf Is Waiting (S05E09)
Left in Charge (S05E08)
další epizody (10)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Navidad (S01E12)
First Day of Rule (S01E01)
2015 Záměna (TV seriál)
And Always Searching for Beauty (S04E20)
A Mad Tea Party (S04E19)
The Accommodations of Desire (S04E18)
další epizody (20)
2014 Záměna (TV seriál)
Yuletide Fortune Tellers (S03E22)
And Life Begins Right Away (S03E21)
The Girl on the Cliff (S03E20)
další epizody (22)
Americký táta (TV seriál)
Blagsnarst, a Love Story (S11E03)
2013 Záměna (TV seriál)
Departure of Summer (S02E21)
The Merrymakers (S02E20)
What Goes Up Must Come Down (S02E19)
další epizody (21)
2012 Záměna (TV seriál)
Street Noises Invade the House (S01E30)
The Trial (S01E29)
We Are the Kraken of Our Own Sinking Ships (S01E28)
další epizody (20)
2011 Záměna (TV seriál)
The Homecoming (S01E10)
Paradise Lost (S01E09)
Pandora's Box (S01E08)
další epizody (10)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvě a půl smrti (S08E16)
2002 American Family (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce Erica Formana (S04E12)
Ally McBealová (TV seriál)
Klobouk dolů před Larrym (S04E12)
1999 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and Ashley's Return (S02E18)
Two Guys, a Girl and the Storm of the Century (S02E17)
1998 For Your Love (TV seriál)
1997 Union Square (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Kdo s koho (S01E15)
1996 Ochránce (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Sibs (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kde a kdy - 2. část (S05E02)
Kde a kdy - 1. část (S05E01)
1988 Hříšný tanec (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky