foto

Eb Lottimer

  • nar. 21.6.1951 (69 let)
    Richmond, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vesmír mezi námi
2016 Americká reportérka
2015 Edge (TV film)
2014 Warren Jeffs: Prorok mimo zákon (TV film)
2011 Noc hrůzy
2009 Hlídač
2000 Termination Man
1998 Diamondbacks
1997 Haunted Sea, The
1996 Gangster blues
1995 Lovci lidí
Not Like Us
1994 Šílený Joe
1992 Zemětřesení
Zvláštní komando
1991 Field of Fire
Perspektiva požitků
Znamenitá chvíle
1990 Ulice
1989 Lords of the Deep
Stripped to Kill II: Live Girls
1988 Quicker Than the Eye
1986 Johnnie Mae Gibson: FBI (TV film)
1984 Průvodce osamělého muže
1983 Baby Sister (TV film)
Night Partners (TV film)
1982 Forbidden Love (TV film)

TV seriály

2017 Já, společnice (TV seriál)
Náprava škod (S02E12)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
8 vteřin (S01E07)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Love Matters (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky