foto

F. Scott Fitzgerald

  • nar. 24.9.1896
    St. Paul, Minnesota, USA
  • zem. 21.12.1940 (44 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Velký Gatsby - kniha
2010 The Beautiful and Damned - kniha
2008 Podivuhodný případ Benjamina Buttona - povídka
2002 G - kniha
2000 Gatsby (TV film) - kniha
1994 Einer meiner ältesten Freunde - kniha
1988 Ako si Grétička trochu zdriemla (TV film) - povídka
Boulevard of Broken Dreams - povídka
1987 Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius (TV film) - povídka
1979 Ťaví zadok (TV film) - povídka
1976 Poslední magnát - kniha
1974 F. Scott Fitzgerald and 'The Last of the Belles' (TV film) - kniha
Velký Gatsby - kniha
1971 Az édenen innen és túl (TV film) - kniha
1962 Něžná je noc - kniha
1954 Když jsem naposledy viděl Paříž - povídka
1949 The Great Gatsby - kniha
1942 Life Begins at Eight-Thirty - kniha
1926 The Great Gatsby - kniha
1922 The Beautiful and Damned - kniha

TV seriály

2017 The Last Tycoon (TV seriál) - kniha
Oscar, Oscar, Oscar (E09) - kniha
An Enemy Among Us (E08) - kniha
A More Perfect Union (E07) - kniha
další epizody (8)
2016 The Last Tycoon (TV seriál) - kniha
Pilot (E01) - kniha
1985 Tender Is the Night (TV seriál) - kniha
1981 American Playhouse (TV seriál) - kniha
1963 Teletale (TV seriál) - kniha
1961 The Dick Powell Show (TV seriál) - kniha
1956 Armchair Theatre (TV seriál) - kniha
Playhouse 90 (TV seriál) - kniha
1955 Front Row Center (TV seriál) - kniha
1954 Climax! (TV seriál) - kniha
1950 Lux Video Theatre (TV seriál) - kniha
Robert Montgomery Presents (TV seriál) - kniha
Starlight Theatre (TV seriál) - kniha
1949 Suspense (TV seriál) - kniha
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál) - kniha
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1983 Zelig - a.z.

Dokumentární

2012 Frankly Speaking: A Conversation with Frank Howson - a.z.
1957 The Twentieth Century (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace