Reklama

Reklama

Centauro

  • USA Centaur
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Závodník na superbiku chce za matku svého syna splatit dluh. Začne proto vozit drogy pro kartel, ale riskuje tím svoji šanci na profesionální kariéru i vlastní život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhoradý scenár zo šuplíku s dobre známymi charaktermi účinkujúcich postáv. Chalan, aby chránil matku svojho dieťaťa, sa stane motorovým kuriérom pre kartel, ktorý sa špecializuje najmä na drogy. Milovníci rýchlych motorov tu nájdu pár solídne natočených scén. Viac-menej však to je všetko. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Trápna výpredajová fejková kópia celkom slušného Francúzskeho Burn Out v mierke 1:1, kde černochov vystriedali cigoši a sympatických hercov vystriedali manekýni bez charizmy a sexi Francúzsku odporná cigánka, ktorá môže tak predávať kebab na periférii mesta a nie sa hrať na herečku. Film je tupá kópia, robiaca akurát hanbu svojej predlohe, bez štipky invencie. Jediné, čo ako tak stálo za to sú nasnímané pasáže na motorkách. Úplne zbytočný film. Kto videl originál, nech dá od tejto voloviny ruky preč. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Netflix opět přichází s dalším laciným televizním akčňákem nevalné kvality, tentokrát zde máme pokus o gangsterku ze Španělska, která nemá zas až tak špatný příběh, horší už to však je s jeho zpracováním. To je strašně nezajímavé a nepoutavé, herci jsou toporní až běda, postavy už více nesympatické snad být ani nemohly. Nebavily mě akční scény, většinu času jsem se intenzivně nudil a vyhlížel konec. Mělo se raději zůstat u těch motorek. Centauro je jinak ukázková nic neříkající přihlouplá zbytečnost. 1/10. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Už si nepamatuju dobře film Spálit na prach (Burn Out), ale tenhle remake je vlastně jen ta výplň, že se to hýbe, zbytečně to moc nenudí a příběh je tak laciný, že to v béčko formátu vlastně vyjde na docela dobrou průměrnou podívanou. A taky to tak je. Honičky jsou kupodivu vcelku fajn. Rozvážíš drogy a jediný plus k tomu máš, že máš kámoše z podsvětí, který se ti pak budou hodně hodit. Je to celé paradoxní až komický, že nakonec skončíš jako "kočka" když támhle jezdíš a vlastně ne svojí rukou zabiješ jiný lidi a ještě tě najmou jako závodníka na grand prix.50% ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Ne moc úspěšný řidič se snaží za hloupou ex-přítelkyni zaplatit dluh, proto začne vozit drogy pro zdejší mafii, no a to je asi vše. Žádné "wow" zvraty nečekejte, vcelku se jedná o velmi jednoduchý snímek s trošičkou klišé okoukané akce. Hned od začátku film nabere solidní tempo, takže stopáž je dostačující a utíká velmi rychle. Musím určitě zmínit vynikající soundtrack. Na druhou stranu je veliká škoda, že všechny postavy jsou nevýrazné a téměř o nich nic nevíme, jednoduše jsou tam, protože tam mají být. Celé mi to připadalo spíš jako velmi povedený díl ze série Kobry 11, kde chyběl akorát Semir. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama