foto

Dennis Keiffer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Undying
2018 Hele Muppete, kdo tady vraždí?
2017 The Beautiful Ones
2016 No Touching
2015 Helio
Tajemství jejich očí
2014 Mstitel bezpráví 2
2012 Project: S.E.R.A.
2009 Bitch Slap
1993 Pekelná zóna

TV seriály

2020 9-1-1: Lone Star (TV seriál)
Texas Proud (E03)
2019 Komory (TV seriál)
Vděčně a s laskavostí (E06)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Mask Drop (S03E09)
Temný případ (TV seriál)
Now Am Found (S03E08)
2018 Barry (TV seriál)
Chapter One: Make Your Mark (S01E01)
Chyťte ho! (TV seriál)
Pickle (S02E10)
Safe Space (S02E09)
Midnight, Texas (TV seriál)
Head Games (S02E01)
The Brave (TV seriál)
Close to Home: Part 2 (E13)
2017 Tým Škorpion (TV seriál)
Faire is Foul (S04E08)
2016 Colony (TV seriál)
Yoknapatawpha (S01E06)
Geronimo (S01E05)
Tým Škorpion (TV seriál)
Djibouti Call (S02E20)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Well (S01E08)
Banshee (TV seriál)
Motorkáři (S01E05)
Project: SERA (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Trest smrti (S03E13)
2010 Světla páteční noci (TV seriál)
Injury List (S04E11)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Něco za něco (S02E09)
Heuréka (S02E04)
Dávka (S02E03)
2008 Perníkový táta (TV seriál)
Prázdné ruce (S01E06)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
Back to One (S06E03)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Key and the Clock (E01)
Deadwood (TV seriál)
Skutečné barvy (S03E03)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Rozvětvené mosty souvislostí (S01E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
48 hodin života (S04E04)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Tribunál (S06E19)
2000 Akta X (TV seriál)
Úžasný Maleeni (S07E08)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Naslepo (S01E19)

Dokumentární

2016 Kevin Hart: What Now?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky