Reklama

Reklama

Na maděru

(seriál)
  • USA Obliterated
Trailer
USA, 2023, 6 h 50 min (Minutáž: 44–58 min)

Hrají:

C. Thomas Howell, Shelley Hennig, Nick Zano, Paola Lázaro, Alyson Gorske, Terrence Terrell, Eugene Kim, Carl Lumbly, Ivan G'Vera, Costa Ronin, Kellee Stewart (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Speciální jednotka zmaří nebezpečný útok v Las Vegas a hned to náležitě oslaví. Pak ale začne jít opravdu do tuhého a všichni budou muset rychle vystřízlivět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

záměrně přepálená béčková šílenost, která se na rozdíl od Cobra Kai (od stejných tvůrců) nebere vůbec vážně a úspěšně si bere na paškál všechny ty vážné akčňáky (nejen) bayovského střihu. Tomu samozřejmě odpovídá i obsazení, které je veskrze sympatické, ale nejde v nich nevidět jejich "áčkové" vzory (Pitt/Cage, Crews, Gal Gadot, Michelle Rodriguez a další), stejně jako drsní záporáci s komplikovanými plány nebo geniální načasování/náhoda. Aby toho ale nebylo málo, tak nechybí solidní akce, slušná porce přestřelená brutality (i s krví) a samozřejmě nahota a nějaké to neškodné souložení (počet odhalených penisů je tu až překvapivě vysoký) a ač sem to nečekal, tak mi tenhle A-Team z TikToku přinesl notnou porci zábavy a je celkem jedno že znova bych se na to velmi pravděpodobně nepodíval...70% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad netflixovský odpadok, ale potom človek rýchlo pochopí, že ide o zaujímavú paródiu na tie akčňáky a drsných hrdinov. Má to výborné repliky, vtipné, humorné a nápadité. Má to svojich pseudodvojníkov Brada Pitta, Jackieho Chana, Steva Buscemiho, Michelle Rodriguez či Gal Gadot. Má to samozrejme aj povinnú diverzitu, takže od homo černocha sa presúvame až k latino či už neviem akej lesbe, ale nejak špeciálne to nevadí. Vadí len presexualizovanie seriálu, je tam toho veľa, holých vtákov až príliš a proste tak nejak pointa končí vždy pri tom sexe a to isté dokázala aj posledná časť. Tu sa na pílu, respektíve na žalude nemuselo až tak tlačiť, lebo keď tlačíš na neho príliš, šťava už nevyjde. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku mi to přišlo jako totální béčková sračka. Ještě podmíněná i béčkovými herci, kteří jak kdyby kopírovali tři-áčkové hvězdy. Třeba ten blbě natupírovanej Brad Pitt. Jenže pak se ukázalo první péro na scéně a příběh začal mít docela solidní drogovo-šílený spád. Prostě to začala bejt sranda. Dost přepálená sranda. Nakonec jsem se tak bavil, že i herce jsem si oblíbil. Jen těch pinďourů tu na můj vkus bylo víc než dost. Každopádně se ale musím přiznat, že bych takovou zábavu rozhodně nečekal. Šílenou zábavu, ale pořád zábavu. Pokud chcete nějakou šílenost 18+, tak směle do toho. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci zde natočili poctu béčkovým seriálům z 80. a 90. let. Seriál se nebere vážně a vznikl od toho, aby člověk během sledování vypl mozek a bavil se. Od tvůrců Cobra Kai se samozřejmě čekalo víc, ale pokud zde potřebovali opustit páru od karate, tak dobře. Já jsem se totiž u seriálu bavil. Má to sice, až moc tlačen na sílu humor, ale u tohohle seriálu jsem se bavil hodně. Na postavách mi záleželo a bavili mě všichni hlavní hrdinové. No a nyní mi dejte závěrečnou 6 sérii Cobra Kai prosím. 7/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Spojení béčkového akčňáku a Pařby ve Vegas bylo lákavé, bohužel se tento koncept dostal do rukou úchylných matláků, kteří jsou přesvědčení, že stačí aby se v seriálu šukalo, klelo, bylo zde násilí a spousta nahých penisů, do kterých se pokud možno ještě něco strká. Nic proti ulítlé zábavě, ale tohle pobaví snad jen nevybouřený puberťáky. A navíc to vypadá lacině po režijní, tak i herecké stránce, třetí kategorie. ()

Galerie (202)

Zajímavosti (6)

  • Seriál mal pôvodne 10 dielov a bol vytvorený pre káblovú sieť TBS. Následne sa však dostal na Netflix a zúžil sa na 8 epizód. (Arsenal83)
  • The Guardian seriál ostro skritizoval: „Tempo je také mučivé a scény sa tak opakujú, že po troch hodinách sa vám už nič nezdá hrdinskejšie, ako keď niekto odpáli tú atómovku a všetkých nás vyvedie z tej biedy.“ (Arsenal83)

Reklama

Reklama