foto

Goran Kostič

  • nar. 18.11.1971 (48 let)
    Sarajevo, Bosnia i Herzegovina, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Malý Joe
2018 Ant-Man a Wasp
2017 Úkryt v zoo
2015 Hiljadarka
Orion
2013 Poslední dny na Marsu
2011 V zemi krve a medu
2007 Extraordinary Rendition
Lovci stínů

TV seriály

2018 Bliss (TV seriál)
Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
Sources and Methods (S01E06)
End of Honor (S01E05)
další epizody (6)
Génius (TV seriál)
Kapitola sedmá (S02E07)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Alexeje Volkova (S02E10)
Druhý příběh Dmitrije Petroviče (S02E07)
Příběh Terrence Gravese (S02E05)
2014 The Assets (TV seriál)
2012 V utajení (TV seriál)
Rock 'n' Roll Suicide (S03E11)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Francouzská finta (S03E01)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Proč bojujeme? (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky