foto

Daniel Sharman

  • nar. 25.4.1986 (33 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Albion: Rise of the Danann
2015 Drone
2013 Beauty of Sharks, The
When Calls the Heart (TV film)
2012 The Collection
2011 Válka Bohů
2007 Nové začátky (TV film)

TV seriály

2018 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Ties That Bind (S02E05)
Blood with Blood (S02E04)
2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sleigh Ride (S03E16)
Things Bad Begun (S03E15)
El Matadero (S03E14)
další epizody (14)
2015 The Originals (TV seriál)
I Love You, Goodbye (S02E14)
The Devil Is Damned (S02E13)
Sanctuary (S02E12)
další epizody (5)
2014 The Originals (TV seriál)
The Map of Moments (S02E09)
The Brothers That Care Forgot (S02E08)
Chasing the Devil's Tail (S02E07)
další epizody (7)
Vlčí mládě (TV seriál)
Božský tah (S03E24)
Nenasytný (S03E23)
Z prázdnoty (S03E22)
další epizody (10)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Zatmění Měsíce (S03E12)
Úmluva alf (S03E11)
Přehlížený (S03E10)
další epizody (11)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Mistrovský plán (S02E12)
Válečné pole (S02E11)
Oslava (S02E09)
další epizody (10)
2011 Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Něžný déšť milosrdenství (S03E02)
2001 Judge John Deed (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace