foto

Matt Lasky

  • nar. 12.4.1981 (36 let)
    Waco, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Road to Red
2016 Duel of Legends
Havenhurst
2014 Reckoning
2013 The Search for Simon
2012 Eaglewalk

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Trigger Time (E03)
Tehrangeles (E02)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Children of Wrath (S03E08)
The Unveiling (S03E07)
Red Dirt (S03E06)
další epizody (5)
2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Rise of Chaos (S03E01)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Once Bitten, Twice Die (S01E18)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Into the Woods (S03E06)
2014 Grimm (TV seriál)
Štvanice pokračuje (S03E13)
Lovec skalpů (S03E12)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
46 minut (S07E14)

Dokumentární

2011 Útok mimozemšťanů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace