foto

José Garcia

  • nar. 17.3.1966 (52 let)
    Paříž, Île-de-France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chamboultout
Nous finirons ensemble
À cause des filles ..?
2018 Lola et ses frères
2017 Madame Hyde
2016 Den dobytí Bastily
Tout schuss
À fond
2013 Fonzy
Hurá na Francii
Podfukáři
2012 La Vérité si je mens ! 3
Les Seigneurs
2011 Chez Gino
2010 Le Mac
2008 Asterix a Olympijské hry
Muž a jeho pes
2007 Jeho veličenstvo Minor
Symbol smrti
2006 GAL
Čtyři hvězdičky
2005 De qui me moque-je?
Sekera
Tu vas rire, mais je te quitte
Černá skříňka
2004 El 7º día
Pouze pro zvané
Životní role
2003 Až po vás
Co vtip, to mrtvola
Utopie
2002 Blanche - královna zbojníků
Blbec na krku
Kus života
L'ancien
2001 Kolo Ghislaina Lamberta
Les morsures de l'aube
Miluji tě k sežrání
Přece bych ti nelhal!
2000 Bratři Sestrovi
Jet Set
Posedlost
1999 Cinq minutes de détente
Jako ryba na suchu
Křehké vztahy
Les Grandes bouches
1998 Enfants de Coluche! (TV film)
La mort du Chinois
Que la lumière soit !
1997 Démons de Jésus, Les
Keo
Mauvais genre
Parabellum
Tout doit disparaître
Vérité si je mens, La
1996 Caméléone
Coeur de cible (TV film)
Rošťák Beaumarchais
1995 Bons baisers de Suzanne
Derniers mots, Les
Elisa
L'image du pouvoir
1993 Tronc, Le
1989 Romuald et Juliette

TV seriály

1988 Mésaventures (TV seriál)

Dokumentární

2014 Le chercheur inquiet (TV film)
2004 Au secours... ils reviennent! (TV seriál)
Miradas 2 (TV seriál)
2003 Patrick Timsit, José Garcia: La rencontre (TV film)
Rire et châtiment: le making of
2002 En aparté (TV seriál)
Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)
Les morsures de l'aube: Making of
1998 Comme au cinéma (TV seriál)

TV pořady

2015 Le Ce Soir Show (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
Cinémas (TV pořad)
2007 On n'a pas tout dit (TV pořad)
Rencontres de cinéma (TV pořad)
Un jour, un destin (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
Thé ou café (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Fonzy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace