foto

Billy Warlock

  • nar. 26.3.1961 (59 let)
    Gardena, California, USA

Biografie

Billy Warlock, svým jménem William Alan Leming se narodil v Kalifornii. Jeho otec je v Hollywoodu známý kaskadér, ihned po škole zařídil Billymu první práci u filmu, začínal jako dablér Robina Williamse. O několik měsíců později už natáčel v seriálu HAPPY DAYS.

Fanoušci v Americe ho znají především jako herce v soap operách - TAK JDE ČAS a GENERAL HOSPITAL. U nás se "proslavil" spíše jako záchranář Eddie v prvních sezonách seriálu POBŘEŽNÍ HLÍDKA. Jednu dobu chodil s herečkou - Erika Eleniak, z tohoto seriálu.

Billy byl nejdříve krátkou dobu ženatý s kolegyní ze soap opery - Marcy Walker, později se oženil s herečkou Julie Pinson (hrála Billie Reedovou v TAK JDE ČAS).

rumbiq

Herecká filmografie

Filmy

2006 Fatwa
2004 Nestvůra z hlubin
2003 Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
1997 Oceloví žraloci
1996 Panika v oblacích (TV film)
1995 Mr. Payback: An Interactive Movie
Opposite Corners
1994 Honor Thy Father and Mother: The True Story of the Menendez Murders (TV film)
1992 Baywatch Summerfest Special (TV film)
1989 Society
Swimsuit (TV film)
Školní plavba (TV film)
1987 Hotshot
Rags to Riches (TV film)
1986 2 1/2 Dads (TV film)
1983 But It's Not My Fault (TV film)
1981 Halloween 2
Lovely But Deadly

TV seriály

1996 Pobřežní hlídka (TV seriál) - a.z.
Volný pád (S06E16) - a.z.
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Řeka, odkud není návratu (S03E01)
Summer of '85 (S02E22)
Game of Chance (S02E21)
další epizody (9)
1991 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Nebezpečně krásná (S02E11)
Trofej 2/2 (S02E10)
Trofej 1/2 (S02E09)
další epizody (11)
1990 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Zemětřesení (S01E22)
Staří přátelé (S01E21)
Velký závod (S01E20)
další epizody (10)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Setkání (S01E12)
Chraň mě (S01E11)
Šílenec z mokřin (S01E10)
další epizody (12)
1982 Capitol (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2001 Baywatch: The E! True Hollywood Story (TV film)

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)