foto

Paco Tous

  • nar. 1964
    Puerto de Santa María, Andalucía, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La sombra de la ley
2017 El guardián invisible
El intercambio
Señor, dame paciencia
2016 Contratiempo
Otevřené dveře
2013 Somos gente honrada
2011 17 hodin
Fuga de cerebros 2
2008 En la otra camilla
2006 Kapitán Alatriste
2005 15 días contigo
2004 Alacranes
1999 Solas
1987 Dos orillas, Las
Los invitados

TV seriály

2017 La casa de papel (TV seriál)
Efectuar lo acordado (S01E01)
Morová rána (TV seriál)
2015 Apaches (TV seriál)
Rabia (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2010 Pacovo mužstvo (TV seriál)
El acabose de los tiempos (S09E13)
Patadón y parriba (S09E12)
Ojito avizor (S09E11)
další epizody (13)
2009 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Todos los planes de Lucas Fernández (S08E12)
¡Amor a bocajarro! (S08E11)
Vengo con tres heridas (S08E10)
další epizody (25)
2008 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Contra las cuerdas (S06E14)
Tiroteo nupcial (S06E13)
El novio cadáver (S06E12)
další epizody (27)
2007 Familia Mata, La (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
La traca final (S04E13)
La ola de calor (S04E12)
Los GAL de San Antonio (S04E11)
další epizody (26)
2006 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Bajo tierra (S02E14)
El código Vicente (S02E13)
Tarde de toros (S02E12)
další epizody (19)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Un lugar en el mundo (S01E08)
El brillo del oropel (S01E07)
El apocalipsis (S01E06)
další epizody (8)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace