foto

Yvonne Craig

  • nar. 16.5.1937
    Taylorville, Illinois, USA
  • zem. 17.8.2015 (78 let)
    Pacific Palisades, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Diggin' Up Business
1973 Detektiv Jarrett zasahuje (TV film)
1971 How to Frame a Figg
1967 Batgirl (TV film)
Mars Needs Women (TV film)
Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
1966 One of Our Spies Is Missing
One Spy Too Many
1965 Párty na lyžích
1964 Advance to the Rear
Kissin' Cousins
Quick Before It Melts
1963 Stalo se na světové výstavě
1961 By Love Possessed
Seven Women from Hell, The
1960 High Time
1959 Gene Krupa Story, The
Slečna Škvrně
The Young Land
1957 Eighteen and Anxious

TV seriály

2009 Olivia (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Koho chtějí bohové zničit (S03E16)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Všichni tu mluví! (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 Mister Roberts (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Tom, Dick and Mary (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
Margie (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Hot Off the Wire (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ballets russes

TV pořady

2005 TV Land Confidential (TV pořad)
1998 Donny & Marie (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace