foto

Steve Ihnat

  • nar. 7.8.1934
    Jastrabie, Slovensko, Československo
  • zem. 12.5.1972 (37 let)
    Cannes, Alpes-Maritimes, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Hunter (TV film)
1972 Poldové
1971 D.A.: Conspiracy to Kill (TV film)
Sweet, Sweet Rachel (TV film)
1970 Do Not Throw Cushions Into the Ring
Zig Zag
1968 Kona Coast
Madigan
1967 Hodina pušek
Let na Měsíc
Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
Police Story (TV film)
1966 Štvanice
1965 Brainstorm
1963 Strike Me Deadly
1960 Date Bait
1958 Dragstrip Riot

TV seriály

1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
1970 Paris 7000 (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Koho chtějí bohové zničit (S03E16)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Inheritors: Part II (S02E11)
The Inheritors: Part I (S02E10)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace