foto

Stephen Snedden

  • nar. 1.7.1971 (49 let)
    Tulsa, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Deadly Devotion
2016 Scales: Mermaids Are Real
Three Days in August
2015 Shaker Pointe
2012 The Test
2010 Summer Camp (TV film)
2007 Chata smrti
2006 The Substance of Things Hoped For
2005 The L.A. Riot Spectacular
2004 Pact, The
Straight Eye: The Movie
2002 Příběh Antwona Fishera
2000 Divoké kočky
Píseň svobody (TV film)
1998 Napiš si svou smrt
1996 Running Hard

TV seriály

2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Déjà vu (S13E13)
2014 Nouzové přistání (TV seriál)
Surprise! (S05E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Montrealská stopa (S07E02)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Command+P (S09E11)
2012 Pomsta (TV seriál)
Rodokmen (S02E08)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Mrtvý bod (S02E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 American Body Shop (TV seriál)
2005 Hot Properties (TV seriál)
2003 Abby (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Strangled (S02E13)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dokonalé kruhy (S03E01)
Čarodějky (TV seriál)
Valkýry z Vallhaly, část první (S06E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Sen o jiném životě (S01E01)
She Spies (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Přeskoč žraloka (S09E15)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
The 'Cap'n Toby' Show (E13)
All About Yves (E12)
The Lying Game (E11)
další epizody (12)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
JAG (TV seriál)
JAG v televizi (S06E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky