foto

Stephen Snedden

  • nar. 1.7.1971 (46 let)
    Tulsa, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Minkow
2017 Deadly Devotion
2016 Scales: Mermaids Are Real
Three Days in August
2015 Shaker Pointe
2012 The Test
2010 Summer Camp (TV film)
2007 Chata smrti
2006 Substance of Things Hoped For, The
2005 The L.A. Riot Spectacular
2004 Pact, The
Straight Eye: The Movie
2002 Příběh Antwona Fishera
2000 Divoké kočky
Píseň svobody (TV film)
1998 Napiš si svou smrt
1996 Running Hard

TV seriály

2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Déjà vu (S13E13)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Montrealská stopa (S07E02)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Command+P (S09E11)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Mrtvý bod (S02E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 American Body Shop (TV seriál)
2005 Hot Properties (TV seriál)
2003 Abby (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dokonalé kruhy (S03E01)
Čarodějky (TV seriál)
Valkýry z Vallhaly, část první (S06E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Preskoč žraloka (S09E15)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
JAG (TV seriál)
JAG v televizi (S06E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace