foto

Mimmo Palmara

  • nar. 25.7.1928 (90 let)
    Cagliari, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Inverno freddo freddo, Un
1987 Sicilian Connection
1978 Un poliziotto scomodo
1976 Natale in casa d'appuntamento
1975 Krutý Řím
Quella età maliziosa
1974 Arena, The
Catene
1973 Vicino di casa, Il (TV film)
1971 ...e lo chiamarono Spirito Santo
Deserter, The
Una pistola per cento croci
1970 Rošťák
Tygr z Mompracemu
Válka v týlu nepřítele
1969 Franco, Ciccio e il pirata Barbanera
Indovina chi viene a merenda?
Isabella, duchessa dei diavoli
1968 ...e venne il tempo di uccidere
Black Jack
Execution
Figlio di Aquila Nera, Il
Forca per un bastardo, Una
Mister Zehn Prozent - Miezen und Moneten
T'ammazzo! - Raccomandati a Dio
Vendetta è il mio perdono, La
Vivo per la tua morte
1967 Bello, il brutto, il cretino, Il
Cizinec
Come rubare la corona d'Inghilterra
Un poker di pistole
1966 Due figli di Ringo, I
Per mille dollari al giorno
1965 Johnny West il mancino
Kindar l'invulnerabile
Serenade für zwei Spione
1964 Dobrodružství v Malajsii
Dva gladiátoři
Ercole contro Roma
Golia e il cavaliere mascherato
Invincibili tre, Gli
Pistole non discutono, Le
Sandok, il Maciste della giungla
Tre centurioni, I
1963 Goliath e la schiava ribelle
I dieci gladiatori
Maciste, l'eroe piů grande del mondo
Sandokan opět v akci
1962 Appuntamento in Riviera
Sodoma a Gomora
Tharus figlio di Attila
Verdi bandiere di Allah, Le
1961 Ercole alla conquista di Atlantide
Rhodský kolos
Trojská válka
1960 Gastone
1959 Caterina Sforza, la leonessa di Romagna
Ercole e la regina di Lidia
Poslední dny Pompejí
Ve jménu Říma
1958 Le fatiche di Ercole
1957 Marisa la civetta
Natálie
Serenata a Maria
1956 Orlando e i Paladini di Francia
Terrore sulla città
Vojna a mír
1954 Attila
La donna del fiume
Proibito
Vášeň
1953 Il sole negli occhi
1952 Inganno

TV seriály

1974 Dr. med Mark Wedmann - Detektiv inbegriffen (TV seriál)
1973 Porta sul buio, La (TV seriál)
1968 Odysseova dobrodružství (TV seriál)

Dokumentární

2006 Denn sie kennen kein Erbarmen - Der Italowestern (TV film)
2000 Kino kolossal - Herkules, Maciste & Co (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace