foto

John Henshaw

  • nar. 1951
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pin Cushion
6 Days
2016 Vlaštovky a Amazonky
2012 Andělský podíl
Rochdale Pioneers, The
2010 Labrats
2009 Hledá se Eric
2007 Grow Your Own
2005 Open Wide (TV film)

TV seriály

2014 Cilla (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 By Any Means (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Sicilská obrana (S15E05)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
2006 Life on Mars (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace